Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Recenzie Acra GB4200

Zaujímajú vás názory a recenzie na Acra GB4200? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,3 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Acra GB4200. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Acra GB4200 aj vy.
Acra GB4200 - Bežecký pás
Acra GB4200
Predaj skončil
Michal, Nitraflag
Hodnotené 15. 10. 2023, variant Acra GB4200
Overený nákup
Pás je plne postačujúci na domáce behanie, veľa možností nastavenia a programov, od nulového po 8 stupňový náklon, od chôdze po rýchly beh. Každý bežiaci pás v nejakom bode vŕzga a tento nie je výnimka, stačí niekoľko po niekoľkých tréningoch dotiahnuť skrutky a vŕzganie je minimalizované.
Ideálny na domáce použitie
elektrický náklon
stojany na fľašku/mobil
možnosť zložiť a ušetriť miesto
chýba mi možnosť pripojenia bluetooth alebo aplikácia
0 ×Nahlásiť
Václav, Bohutínflag
Hodnotené 26. 9. 2023, variant Acra GB4200
Overený nákup
Velikost
Nezabira prilis mista
Vrze
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 22. 3. 2023, variant Acra GB4200
Overený nákup
Tento bezecky pas ma za tu cenu vsetko co ma mat a je bez negativ asi ako vsetky bezecke pasy v tejto cene.U mna bolo najdolezitejsie ze ma elektricky naklon,nosnost do 120kg a je super do maleho bytu.Vrzga?...ano obcas aj vrzga, ved ma odpruzenu plochu a treba si uvedomit ze nebehate po betone ani po polnej ceste.Neviem ci existuje bezecky pas co by nevrzgal, mozno tie co su nad 1000e a drahsie..Mal som 126kg ked som ho zacal pouzivat a v pohode.Max. rychlost asi nikto nevyuzije jedine ze chce niekto sprintovat a to by asi dlho nevydrzal, ja beham pri 9 km za hodinu a uplne to staci.Co sa tyka pocuvania hudby...staci napojit mp3,mp4 kablikom samec-samec a hra jedna radost, tu vsak musim podotknut ze pas rychlo vybije mp3,mp4 ale da sa s tym vybabrat tak ze svoju mp3 mam na priamo do elektrickej siete.Samotny zvuk je velmi postacujuci aj pri hlasnom pocuvani.Ten kto pise vseobecne na bezecke pasy ze su zle repro atd. tak nech si kupi kvalitny hifi system a nie bezecky pas, chces behat alebo pocuvat kvalitnu hudbu?! Mazem ho kazdych 100 km a to tak ze dam mazaci gel do 10 ml striekacky a nemusim ani povolit skrutkami pas,streknem z jednej strany 5 ml z druhej 5 ml a hotovo-namazane.Funkcie ako su tep a podobne ma absolutne nezaujimaju, chcem behat a chudnut, nie merat si ako mi bije srdce a kolko som spalil tuku, na to su ine-urcene pristroje a na tieto hodnoty by som sa aj tak na bezeckom pase nesploiehal, ale to je moj nazor.Tak ze v skratke,beham denne 30 minut pri 9 km rychlosti,teraz uz aj z naklonom, upravil som stravu a chudnem.Chcem povedat ze blbosti ako su vrzganie pasu a zla hudba netreba citat ako niektory ludia vseobecne pisu na bezecke pasy.Mal som pred rokmi aj inu znacku a tiez vrzgal a ako som vyssie pisal je to odpruzena bezecka plocha nie cesta tak ze vrzgat vzdy bude.Snazil som sa tu napisat recenziu pre tych ktory chcu behat a chudnut ako ja a dolezite su asi tri veci...rozmery-pri mensich miestnostiach rozhoduje aj par cm,elektronicky naklon a nosnost.ZA MNA OSOBNE BEZECKY PAS BEZ CHYBY A ZA TU CENU SA NIEJE O COM BAVIT !!! Toto hodnotenie pisem po troch mesiacoch pouzivania pasu.Ďakujem.
0 ×Nahlásiť
Jakub, HRAŠNÉflag
Hodnotené 4. 2. 2021, variant Acra GB4200
Overený nákup
Ľahký, dobre sa zloží do vertikálnej polohy. Pás je dostatočne široký i dlhý.
Dobré odpruženie.
Ideálny pre domáce rodinné použitie.
Tichý chod.
Bežiaci pás je na beh a to sa na ňom dá robiť bez problému. Kúpil by som opäť.
USB tam nie je, iba 3,5mm káblik na pripojenie napr.do mobilu. Repráky málo kvalitné.
Nedá sa urobiť pauza počas cvičenia.
Pri ťažšej osobe odpruženie trocha vŕzga.
Meranie tuku síce v programe je, ale neprišli sme na spôsob použitia.
0 ×Nahlásiť
Robert, Haviřovflag
Hodnotené 19. 10. 2020, variant Acra GB4200
Overený nákup
Nemám co dodat běžecký pás je super , mohu jen doporučit ;)
Žádné
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16