Obnoviť stránku

Recenzie Acer Predator 17

Zaujímajú vás názory a recenzie na Acer Predator 17? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Acer Predator 17. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Acer Predator 17 aj vy.
Acer Predator 17 - Notebook
Acer Predator 17
Predaj skončil
Radek, Praha 9flag
Hodnotené 9. 5. 2017, variant Acer Predator 17
Overený nákup
spokojenost
krásný display i když neuvádí Gsync tak prej je podle ovladace
PCIe M.2 slot, nabeh jeste rychlejsi nez pres SATA
celkem dobry zvuk
pametovka se da strcit cela do NT :)
mechanicke tlacitka touchpadu
relativne tiche chlazeni, na to ze furt jede tak ho nevnimam a vic slysim HDD
nemoznost menit barvy klaves (mam rad bilou a je to cervene) a nemoznost stahnout podstviceni klaves na minimum - sem nocni tvor a tohle po par hodinach propali zornice :/ ale aspon ze je na to videt
trochu tezsi ale s poradnym batohem to je v poho
vyssi rady maji 2 sloty na SSD M.2 tenhle ma na desce akorat uravej konektro a v biosu je normalne videt slot na HDD jako prazdny, ale Acer voli politiku "vyskubenem konektor pokud nedas o par tisic navic" :)
nesviti mi vyko notebooku a nemam svetelne oramovani kolem touchpadu :/ :D ... ostatni to maji, asi mam nejakou nelevnejsi verzi, zajimave ze to ten Acer takhle rozlisuje.
Secure boot :/ vetsi kktinu nevymysleli.
nema mechaniku ani ten chladic, je tam jen zaslepka
koupil jsem to pred diplomkou a statnicema, vite co to je neparit na tom a ucit se? :D
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16