Obnoviť stránku

Recenzie AAO Oxner

Zaujímajú vás názory a recenzie na AAO Oxner? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s AAO Oxner. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na AAO Oxner aj vy.
AAO Oxner - Projektor
AAO Oxner
Momentálne nedostupné
Roman, Nemsova-Luborcaflag
Hodnotené 13. 5. 2024, variant AAO Oxner
Overený nákup
V prvom rade ďakujem Alze za super rýchle doručenie do boxu (9 hodín-do polnoci objednáš ráno v Alza boxe máš funguje), aj keď bol stroj rozbalený. Cena bola 315,- EUR aj s doručením (rozbalené s plnou zárukou-otvorená len škatuľa) čo je top cena za to, čo mašina dokáže. Inštalácia do 10 minút. Všetko naskakovalo prakticky v sekundách-registrácie apod. Netflix a You tube ide ako po masle. Projektor je strašne rýchly (Linux?) a bez problémom kooperuje s mojim Android mobilom. Skúšal som sa hrať aj so Skylink TV Live, ale tam to zatiaľ nefunguje, ale nekupoval som ho kvôli tomu, ale kvôli Netflixu a You tube, primárne. Možno to ešte rozbehám. Fakt s čím so do toho išiel nemôžem zariadeniu prakticky nič vytknúť, len to, že krytka objektívu nedrží v otvore objektívu, ale vyriešil som to veľmi elegantne, a to za použitia handričky na čistenie objektívu (dodávaná so zariadením), ktorú som obalil do krytky a jemne ich spoločne vtlačil na objektív. teraz to drží ako luteránska viera. Sú tam predinštalované aj užitočné aplikácie, vrátane niekoľkých rádií free of charge, čo poteší. Pripojil som aj svoj chrome cast, ktorý ešte ponúkol viacej možností, napr. pozeranie MLB a pod. Samozrejme cez prehliadač sa dá napojiť na Váš Google, takže môžete používať ďaľšie veci, atď. Za mňa veľká spokojnosť a nepotrebujem mašinu za 1500,- EUR. Životnosť lampy je 17 rokov, ak budem pozerať každý deň 4 hoďky, čo je super. Hlučnosť? Mne sa zdá v pohode aj vnútri aj vonka. Nejak ma to nevyrušuje. Keď som spojil zariadenie s mojim externým sony SRX-XB31 reproduktorom (bleskové spojenie) projektor takmer nepočuť a jeho hluk sa ešte znížil, ale zvuk projektoru nie je tiež na zahodenie, ale pre mňa je lepšie keď zvuk mi ide spredu a nie z boku. Ináč spojenie je dokonalé žiadne spozdenie na vzdialenosť 4 metrov. Pozeranie obrazu na stene, či plátne už za veľmi mierneho zatemnenia v pohode (žalúzie zľahka pootočené na poludnie). Nemusí byť ani šero a už vonkoncom nie tma. Prikladám nejaké fotky z prvého premietania-obraz nastavený podľa môjho gusta.
Rýchly ako blesk (linux?)
Pre mna krásny obraz plný farieb
Niekolko možností zrkadlenia už v ponuke vrátane iphone
Moznost pripojit chromecast
Maly a lahky
Vela funkcii zaostrenia a polohovania obrazu, vrátane veľmi účinnej automatiky
Blbuvzdorne ovladanie
Pomer cena-vykon jednotka s hviezdičkou
Množstvo ponúk nastavenia obrazu a zvuku
Krytka objektivu od vyroby nedrzi ale vyriesene pouzitim handricky na jeho utieranie
0 ×Nahlásiť
Tomáš, Šaštín - Strážeflag
Hodnotené 19. 4. 2024, variant AAO Oxner
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Za tu cenu, velmi prijemne prekvapenie
0 ×Nahlásiť
Jiří, Praha 8flag
Hodnotené 23. 3. 2024, variant AAO Oxner
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Ještě nezkoušen je to dar
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 4. 2. 2024, variant AAO Oxner
Overený nákup
Celkově fajn projektor za parádní cenu.
Dobrý obraz
Rychlý systém
Jednoduché nastavení
Dobrý zvuk i basy
Chybí HBO GO
Nelze doinstalovat moc aplikací, třeba Telly
Trošku hlučný
Krytka objektivu nedrží
0 ×Nahlásiť
Alžbeta, Bratislava - Staré Mestoflag
Hodnotené 11. 1. 2024, variant AAO Oxner
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Na pomer kvality a ceny je vyhovujúci, hlučnosť samotného projektu si všimnete, ale repráky to vyvážia a v zásade to neprekáža. Obraz je prijateľný aj pri zažatom svetle, cez deň je treba zastrieť.
dizajn
veľkosť
zvuk
0 ×Nahlásiť
Aleksandr Usachev, Praha 5 - Stodůlkyflag
Hodnotené 4. 1. 2024, variant AAO Oxner
Overený nákup
Jedná se o Byintek x30, Artlii Amento, Happrun YG491, na YouTube je tolik recenzí na tyto projektory. Je to stejný projektor pod různými názvy. Na banggod se dá koupit levněji, ale bude to kočka v pytli s dlouhým čekáním. Projektor je skvělý, doporučuji. Ale cena 7200kč je na něj určitě drahá. Jeho maximum je 6000kč. Ale pokud nechcete čekat, tak ho berte. Projektor je výborný
Poctivých 450 lumenů
Dobrá doba odezvy, přes hdmi, 31ms
Linux OS je velké plus, protože vše běží velmi rychle, ne jako android, velmi dobře optimalizovaný software
Skvělý zvuk, zejména basy a nižší frekvence.
Na 50 palcích můžete sledovat během dne bez záclon
Snadná údržba a čištění matrice a zrcadla, stačí sundat horní kryt plastovým šroubovákem
Neni
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04