Obnoviť stránku

Recenzie 77" LG OLED77G33

Zaujímajú vás názory a recenzie na 77" LG OLED77G33? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s 77" LG OLED77G33. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na 77" LG OLED77G33 aj vy.
77" LG OLED77G33 - Televízor
77" LG OLED77G33
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 27. 4. 2024, variant 77" LG OLED77G33
Overený nákup
O G3 sérii je toho možné povedať dosť. Hlavne ku koncu predaja to bola cenovo veľmi zaujímavá TV a to najlepšie od LG na rok 2023 nielen pre HDR (kde Samsung s S90C a S95C konkurovali fantasticky) ale ešte viac v SDR a to bol paradoxne môj dôvod číslo 1, prečo som zvolil G3. V mojom prípade to síce živím hlavne z PC, čo prináša problémy oproti tomu to používať priamo na pozeranie káblovky alebo z konzoly a podobne, no nemôžem zaprieť práve aj tento aspekt. Oproti staršej generácii celkom dobre prerobili UI - mne sa hlavne páči, že dokážem ušetriť jeden-dva kliky, keď chcem ísť do nastavení, resp. napríklad do nastavenia jasu. Ostatne je ale UI stále v poriadku a WebOS je ok. Trošku, ako "nadšenec", sa trápim s tým, že aká kombinácia nastavení je ideálna ale aj s rýchlym nastavením (napríklad Filmmaker mód) tá TV dokáže vyprodukovať sýty a svetlý obraz, ktorý naozaj ulahodí aj najnáročnejším očiam. Myslím si ale, že TV stojí za to. Pre tých, ktorých ale zaujíma predovšetkým HDR, Samsung môže byť lepšou voľbou (aj keď oni majú svoje problémy, napríklad s tonemappingom).
Špičkové špecifikácie, špičkový obraz a výkon
Špičkový SDR jas, ktorý iné OLED TV nemajú - vzhľadom na starý obsah a obrovskú časť aktuálneho obsahu mi to príde ako najlepšie miesto, kde vdýchnuť SDR obsahu nový život
Je to otrepaný argument ale najlepší TV ovládač na trhu; je radosť s ním pracovať
Oproti konkurencii slabšie vstavané audio
Vynútenie montáže TV na stenu - nástenný držiak je síce výborne riešený a človek dokáže mať takto TV takmer ako taký obraz na stene ale ak niekto potrebuje stolový držiak, tak je to veľký problém (riešenie je napríklad AlzaErgo TS310); to isté bude platiť aj pre G4 (okrem 55" a 65" modelu)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02