Obnoviť stránku

Recenzie 50" Xiaomi TV Q2

Zaujímajú vás názory a recenzie na 50" Xiaomi TV Q2? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s 50" Xiaomi TV Q2. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na 50" Xiaomi TV Q2 aj vy.
50" Xiaomi TV Q2 - Televízor
50" Xiaomi TV Q2
Predaj skončil
Firmaflag
Hodnotené 3. 11. 2023, variant 50" Xiaomi TV Q2
Overený nákup
Po dlhých siedmich rokoch sme sa rozhodli pre zmenu. Vybrali sme na základe parametrov a recenzií, a s ohľadom na to, že Xiaomi Q2 nemalo žiadne negatívne hodnotenie. Prvý dojem bol ohromujúci, obraz je naozaj krásny a živý, čo oproti nášmu starému televízoru predstavuje obrovský skok vpred. Zvuk je tiež solidný, ale nie som si istý, ako by obstál v priamom porovnaní s konkurenciou. Pri pohľade na operačný systém, tento pracuje na úrovni starších smartfónov a bohužiaľ občas trpí nestabilitou. Na našej konkrétnej TV je od štartu softvérová chyba, ktorá spôsobuje, že pri zapnutí sa obrazovka neaktivuje a vyžaduje čas alebo opakované pokusy. Ďalší problém predstavuje naladenie kanálov, kde najmä kanály od skupiny Prima sú problematické a často neprístupné. Je to škoda, pretože potenciál je tu veľký, no tieto chyby kazia celkový dojem a užívateľskú spokojnosť. Vrátili sme v 14 dennej lehote.
Obraz
Zvuk
Softvérová chyba
Chyba obrazovky
POZOR!!! Android v TV nie je to isté ako android v mobiloch!
Tuner ignoruje televízne programy skupiny Prima
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19