Obnoviť stránku

Recenzie 32" Samsung Odyssey G50A

Zaujímajú vás názory a recenzie na 32" Samsung Odyssey G50A? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,4 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s 32" Samsung Odyssey G50A. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na 32" Samsung Odyssey G50A aj vy.
32" Samsung Odyssey G50A - LCD monitor
32" Samsung Odyssey G50A
Predaj skončil
David Šmíd, Praha 5 - Košířeflag
Hodnotené 4. 3. 2023, variant 32" Samsung Odyssey G50A
Overený nákup
Hledal jsem monitor doprostred mezi dva zkalibrovane HP Z27N G2, ktere maji excelentni obraz. Vyzkousel jsem nekolik 32'' monitoru, Samsung jsem vazne zkusil ze zoufalstvi a strasne moc ho nechtel. No a ted ho mam. Muzu rict, ze v dane cenove kategorii jsem na nic lepsiho nenarazil a s levnejsimi monitory nesnese srovnani. Hry nehraju, takze tuhle stranku nedokazu posoudit.
Lze dosahnout vazne skveleho obrazu
Ani po delsi dobe neunavuje oci
Bila je bila, cerna je cerna, coz neni samozrejmosti jinde
Menu mi nevyhovuje, ale to je vec nazoru
Musi se povypinat nektere defaultni veci, ktere vyslovene kazi obraz
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06