Obnoviť stránku

Razer Thresher Ultimate for Xbox One

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer Thresher Ultimate for Xbox One


Úplná bezdrôtová sloboda

Herné slúchadlá Razer Thresher Ultimate for Xbox One vás dokonale vtiahnu do herného sveta, kde budete počuť každý zvukový detail aj najmenší pohyb svojho nepriateľa. Vďaka bezdrôtovej 2,4 GHz technológii s dosahom 12 metrov získate úplnú slobodu a priestorový zvuk 7.1 vytvorí neopakovateľnú zvukovú atmosféru, ktorá vás úplne pohltí.


Bezdrôtový počúvanie s nulovým oneskorením

Razer Thresher Ultimate for Xbox One sú vybavené 50 mm neodymovými meničmi, ktoré ponúknu vysoko kvalitný a silný zvuk s minimálnym šumom. Slúchadlá vďaka funkcii plug-and-play sú pripravené ihneď na použitie a ultrakompaktný bezdrôtový USB adaptér zaistí výbornú ergonómiu. Pre zvýšenie dosahu na 14 metrov je možné použiť predlžovací dok.


Precízny 7.1 kanálový zvuk

Vylepšený Razer Surround Engine poskytuje pohlcujúci 7.1 kanálový virtuálny priestorový zvuk, ktorý v spojení s 50 mm magnetmi dokonale oživí bojisko okolo vás. Vďaka precíznej pozičnej kalibračnej funkcii presne odhalíte svojich nepriateľov, takže ich môžete zneškodniť skôr, než na vás zaútočia.



7 dní bezdrôtovej zábavy

Či už streamuje videá, sledujete filmy alebo organizujete herný maratón, Razer Thresher Ultimate for Xbox One vám poskytnú impozantnú výdrž 7 dní bezdrôtového hrania alebo 14 hodín používania bez prerušenia na jedno nabitie. Už sa nemusíte obávať, že počas hrania dôjde k vybitiu batérie a môžete sa tak plne sústrediť na svoje misie.


Mikrofón s krištáľovo čistou reprodukciou

Slúchadlá ukrývajú v ľavom meniči univerzálny jednosmerný mikrofón, ktorý podľa potreby ľahko vysuniete a prispôsobíte presne svojim potrebám. Mikrofón je vybavený optimalizovaným algoritmom pre prirodzene znejúcu a krištáľovo čistú reprodukciu hlasu.


Ľahko dostupné ovládacie prvky

Pre rýchle akcie sú slúchadlá vybavené intuitívnymi ovládacími prvkami, ktoré sú umiestnené na spodnej strane oboch meničov. Ľahko nastavíte mikrofón, úrovne hlasitosti a stlmenia zvuku, bez toho, aby ste museli zdĺhavo zápoliť s ovládacími prvkami na obrazovke. S funkciou Chroma lighting navyše nastavíte svetelné efekty pomocou 16,8 miliónov odtieňov farieb.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC
Kód:  MR069je02
Produktové číslo:  RZ04-01480100-R3G1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16