Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Razer Seiren Elite

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
118,90 €

Razer Seiren Elite

Vybavte sa pre streamovanie či iné nahrávanie mikrofónom od zvučného výrobcu na poli herného príslušenstva a dosiahnite zvuk v štúdiovej kvalite. Váš hlas je totiž pre vaše publikum jedinečnou perspektívou a tento mikrofón sľubuje veľa. Je certifikovaný pre platformu Streamlabs, ktorú streamer hojne využívajú pre prispôsobenie a rozširovanie svojich kanálov. Elektronické rušenie je zrazené na minimum vďaka profesionálnej dynamickej kapsule. Vďaka tomu váš hlas znie oveľa realistickejšie. Integrovaný vysokotlakový filter zase vie výborne eliminovať okolité zvuky, ako môžu byť kroky, hluk ventilátora, klikanie myši či kláves a vyzdvihuje do popredia len tie najsilnejšie akustické signály.

Kľúčové vlastnosti mikrofónu Razer Seiren Elite

  • Ponúkne štúdiovú kvalitu zvuku
  • Výborne ruší okolitý šum a nežiaduce zvuky
  • Certifikovaný pre Streamlabs
  • Pripojenie cez USB
  • Perfektné spracovanie na naklápacom stojane
  • LED kontrolný krúžok

Špičkové spracovanie, plná polohovateľnosť

Mikrofón Razer Seiren Elite disponuje 3,5mm portom pre monitorovanie slúchadiel s nulovou latenciou. K počítaču ho môžete pripojiť priloženým 3 m USB káblom. Jeho valcovité telo je veľmi dobre spracované a usadené v stojane s naklápacou konštrukciou. Na mikrofóne nájdete aj kontrolnú LED diódu a LED krúžok i dvojicu tlačidiel.

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Dynamický
Smerová charakteristika Smerový (kardioida)
Typ mikrofónu Stolný
Frekvencia od 50 Hz
Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 16 Ohm

Pripojenie

Pripojenie USB
Dĺžka kábla 3 m

Hmotnosť

Hmotnosť 785 g
Kód:  MR074fg1a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RZ19-02280100-R3M1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12