Obnoviť stránku

Razer Naga Hex V2

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer Naga Hex V2

Herná myš s mimoriadne citlivou odozvou

Herný žáner MOBA, čiže online bojové arény, ktorý dominuje na scéne elektronických športov a inšpiruje milióny hráčov, vyžaduje hernú myš s čo najjednoduchším prístupom k zručnostiam a kúzlam a zároveň mimoriadnu citlivosť odozvy. Myš Razer Naga Hex V2 so sedemtlačidlovým palcovým kruhom, ktorý je optimalizovaný na hranie hier MOBA a ktorý je vybavený prednastavenými MOBA profilmi na maximálnu efektivitu v hre, prekoná vaše očakávania.

7 tlačidiel pri palci

Razer Naga Hex V2 sa pýši siedmimi mechanickými tlačidlami pre palec usporiadanými do kruhu, ktorý bol špeciálne navrhnutý na mieru hráčom MOBA s cieľom minimalizovať možnosť chybného kliknutia. Všetky tlačidlá, umiestnené od palca v rovnakej vzdialenosti, sú plne programovateľné a zaisťujú prístup k viacerým príkazom naraz.

Prednastavené MOBA profily zaisťujúce maximálnu efektivitu v hre

Rozsiahle testovanie potvrdilo, že zadávanie jednotlivých príkazov prostredníctvom myši namiesto klávesnice výrazne zvyšuje efektivitu v hre. Preto Razer Naga Hex V2 prichádza s ponukou prednastavených profilov optimalizovaných pre hry typu MOBA, ktoré si môžete stiahnuť. Či už potrebujete rýchlejší prístup k zručnostiam a predmetom alebo lepšiu komunikáciu a efektívnejšie zadávanie pokynov, aktivujte si jednoducho prostredníctvom Razer Synapse vhodný profil a pripravte sa na reakcie, ktoré budú rýchlejšie ako kedykoľvek predtým.

Laserový snímač 5G 16 000 DPI zaisťujúci mimoriadnu presnosť

V žánri, ktorý vyžaduje veľmi rýchle reflexy, je zásadné, aby sa zámer hráčov prostredníctvom myši čo najvernejšie preniesol do pohybu na obrazovke. Razer Naga Hex V2 má zabudovaný laserový snímač 5G s rozlíšením 16 000 DPI ,ktorý dokáže zaznamenať pohyby v extrémnych rýchlostiach, takže vaše údery neminú, pričom nezáleží na tom, na akej mape práve hráte.

Nastaviteľné podsvietenie Razer Chroma

Vyberte si z celého spektra 16,8 miliónov farieb a dodajte svojej myši Razer Naga Hex V2 osobitý charakter. Farbu a efekty môžete nastaviť každej zo zón na myši, od kolieska a lagá po palcový tlačidlový kruh. Vzniknú tak jedinečné psychedelické motívy, vďaka ktorým uvidíte svoju hru v inom svetle. Motívy môžete synchronizovať s ostatnými zariadeniami Razer Chroma a vytvoriť si tak jednotný farebný štýl pre celú súpravu periférií.

Razer Chroma
 
Razer Naga Hex V2
 

Vylepšená ergonómia

Razer Naga Hex V2 bola navrhnutá s dôrazom na čo možno najväčšie pohodlie a predstavuje nový ergonomický tvar, ktorý vyhovie väčšine herných štýlov. Bez ohľadu na tvar či veľkosť ruky a spôsobe držania myši môžete bez námahy podstúpiť aj ten najnáročnejší herný maratón.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,5 cm
Výška 4,3 cm
Hĺbka 11,9 cm
Hmotnosť 135 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 16 000 DPI
Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko S naklápaním do strán

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné

Farba

Farba Čierna, Zelená
Kód:  MR066a9b
Produktové číslo:  RZ01-01600100-R3G1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17