Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Razer Mamba Tournament Edition

4,4 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer Mamba Tournament Edition

Precizní senzor
 

Precízny senzor

S myšou Razer Mamba získate náskok oproti súperom. Neprekonateľný senzor s rozlíšením 16 000 DPI a so schopnosťou sledovať zmeny v pohybe na jednotlivé DPI je tým pravým nástrojom na zaskočenie nepriateľov rýchlosťou a presnosťou vášho boja. Milisekundová odozva bude prínosom pre okamžitú reakciu, čo oceníte pri hraní akčných žánrov.

Komfortné držanie

Položte ruku na myš v prirodzenej polohe a vydržte v plnej forme celý turnaj a dlhé hodiny. Na ergonomicky prepracovanom tele myši sa nachádza celkom 9 programovateľných tlačidiel a rolovacie koliesko. Intuitívny softvér Razer Synapse vám umožní nastaviť všetko – od funkcií tlačidiel, cez podsvietenie až po makrá.

Komfortní držení
 
Světelné efekty
 

Svetelné efekty

Aby myš vynikla vedľa vášho herného miláčika, má pôsobivý systém personalizácie prostredníctvom osvietenia v 16 miliónoch odtieňov. Logo Razer, rolovacie koliesko a bočné lišty môžete osvietiť, ako len chcete. Nechýbajú ani svetelné efekty pre plynulé prechádzanie farieb a farebné vlny.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7 cm
Výška 4,25 cm
Hĺbka 12,8 cm
Hmotnosť 0,13 kg

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 16 000 DPI
Technológia Laserová
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  MR066e1h
Produktové číslo:  RZ01-01370100-R3G1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09