Obnoviť stránku

Razer Kraken PRO V2 Neon Red PewDiePie

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer Kraken PRO V2 Neon Red PewDiePie

Zapojte svoje zmysly naplno. Herné slúchadlá Razer Kraken PRO V2 Neon Red PewDiePie vám nedajú spať. Svoje meno im prepožičal švédsky herný youtuber PewDiePie. Nielen že vás nadchne elegantný moderný vzhľad slúchadiel, ale hlavne robustná konštrukcia a vlastnosti, bez ktorých už nebudete chcieť začať hrať. Sú navyše ľahké, sľubujú jedinečný zážitok a výborne držia na hlave.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Razer Kraken PRO V2 Neon Red PewDiePie

  • Jedinečné herné slúchadlá Razer Kraken PRO V2
  • Krištáľovo čistý zvuk s hlbokými basmi
  • Odolný materiál
  • Vybavené mikrofónom
  • Pohodlie počas hrania
  • Veľké 50 mm neodymové meniče
  • Silný a autentický zvuk

Silný a autentický zvuk

Krištáľovo čistý zvuk s vysokým rozsahom výšok, ktoré sú navyše doplnené hlbokými a silnými basovými tónmi, vám zaistia veľké 50 mm neodymové meniče. Zvukové efekty budú vždy maximálne autentické vo vysokých aj nízkych tónoch. Zaznamenáte každý výstrel a v hre sa budete dokonale orientovať. Slúchadlá vás zaručene nesklamú.

Maximálne pohodlie počas hrania

Pohodlie pri dlhom hraní. To je to, čo si každý závislák praje. Razer dbal pri výrobe na maximálne pohodlie a na slúchadlá Kraken PRO V2 použil veľmi pohodlné a odolné materiály. Umožnia dlhé hranie bez nepríjemného pocitu v ušiach a bolesti hlavy.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Platforma

Platforma PC
Kód:  MR069jda5
Produktové číslo:  RZ04-02050800-R3M1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18