Obnoviť stránku

Razer Kraken 7.1 Chroma

4,6 84 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer Kraken 7.1 Chroma

Headset Razer Kraken 7.1 Chroma využíva pokročilý systém 7.1-kanálového spracovania zvuku, vďaka ktorému vás ponorí ešte hlbšie do hry. Základom je extra nízka latencia pri spracovaní zvukového signálu a jeho modulácia do 360° zvukového poľa, čo je vo väčšine prípadov možné len s pomocou niekoľkých meničov v každej mušli.

Osobná kalibrácia zvuku

Prácu so zvukom posúva na ešte vyššiu úroveň softvér Synapse, ktorý poskytuje vysoký stupeň prispôsobenia. Sprostredkováva vám možnosť vyladenia každého kanálu, zosilnenie basovej zložky a dokonca aj vyváženie hlasovej zložky pre maximálnu kontrolu nad zvukom. Prispôsobenie je možné navyše nadviazať na konkrétny program, takže budete mať vždy optimálny zvukový výstup - či hráte, sledujete film alebo počúvate hudbu.

Zdokonalený digitálny mikrofón

Ľavá mušľa skrýva zdokonalený digitálny mikrofón, ktorý si môžete vytiahnuť len vtedy, keď ho potrebujete. Vďaka tomu máte zaistené bezproblémové uloženie aj jednoduchý transport headsetu. Tlačidlo stlmenia potom zaisťuje, že budete hlučný len vtedy, keď budete chcieť. Použitý všesmerový digitálny mikrofón využíva optimalizované algoritmy, ktoré sa starajú o špičkovú kvalitu zvuku. Posilňujú odstup signálu od šumu, rozširujú frekvenčnú odozvu a zvyšujú citlivosť. Jednoducho ide o o omnoho lepšie riešenie vo všetkých smeroch, ako ponúka štandardný analógový mikrofón.

Podsvietenie Chroma so 16,8 miliónmi farieb

Razer Kraken 7.1 Chroma vám poskytuje voľnosť vo výbere podsvietenia. Môžete si zvoliť akúkoľvek zo 16,8 milióna farieb, rovnako ako nastaviť rôzne svetelné efekty. Všetko jednoducho a intuitívne v softvéri Synapse. Jednoducho vylaďte svoj headset, aby perfektne zodpovedal vašim požiadavkám vo všetkých smeroch.

Kľúčové prvky

Pokročilé 7.1-kanálové spracovanie virtuálneho priestorového zvuku.
Vylepšený digitálny mikrofón.
Navrhnuté pre dlhší herný komfort.
Osvetlenie Chroma so 16,8 miliónmi možnosťami farieb.
Pracuje so softvérom Razer Synapse.
Výkonné meniče pre najkvalitnejší zvuk v hrách.
Uzavreté náušníky pre optimálnu zvukovú izoláciu.
Skladacie mušle pre ešte lepšiu prenosnosť.
Podporované OS:
PlayStation 4
Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista
Mac OS X (10.7-10.9)

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MR069i6da
Produktové číslo:  RZ04-01250100-R3M1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17