Obnoviť stránku

Razer Goliathus 2016 D.Va Edition

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer Goliathus 2016 D.Va Edition

Každý profesionálny hráč potrebuje maximálne pohodlie a svižné príslušenstvo. Jedným z týchto praktických herných doplnkov je práve podložka pod myš Razer Goliathus 2016 D.Va Edition. Ide o hernú podložku s motívom kombinujúcim ružovú, modrú a čiernu farbu. Razer Goliathus obsahuje vlákna z tesniacej tkaniny, ktorá zaisťuje bezproblémový pohyb myši aj po niekoľkohodinovom hraní a hlavne zamedzuje nepriaznivému krúteniu.

Kľúčové vlastnosti hernej podložky pod myš Razer Goliathus 2016 D.Va Edition

  • Originálna podložka pod myš z farebnej edície D.Va
  • Vďaka pogumovanému povrchu skvele drží na väčšine povrchov
  • Žiadne obmedzenie pohybu vďaka veľkej funkčnej ploche
  • Povrch podložky Razer Goliathus je pokrytý matnou vrstvou
  • Podložka zostáva rovná aj po bežnom prenášaní
  • Vďaka kvalitnému materiálu má podložka veľmi dlhú životnosť

Vysoké pohodlie v priebehu hrania

Rozmery hernej podložky pod myš od značky Razor sú 255 × 355 milimetrov. S takou plochou sa uspokojí aj ten najnáročnejší hráč hrajúci akčné strieľačky alebo iné hry, pri ktorých je potreba prudký pohyb myšou. Kvalitný povrch s protišmykovou gumenou ochranou navyše zaisťuje, že vaša podložka zostane presne tam, kam ste ju pôvodne položili.

Razer Goliathus a jej priľnavosť

Väčšina podložiek pod myš, ktoré nájdete na trhu umožňuje síce pohodlné používanie, ale neustále sa pohybujú, krútia alebo sa po krátkej dobe začnú drať. Presne na to je nová Razer Goliathus 2016 D.Va Edition pripravená. Táto podložka disponuje kvalitnými vláknami z tesniacej tkaniny. Má teda veľmi hladký povrch, ktorý sa pýši tiež dlhou životnosťou. Špeciálne vystuženie podložky zaisťuje jej flexibilitu a následné vrátenie do pôvodného tvaru.

Kód:  MR06111d
Produktové číslo:  RZ02-01072200-R3M1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14