Obnoviť stránku

Razer Electra V2 USB

4,8 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer Electra V2 USB

Radíte sa medzi náročných hráčov? Či hudobných fajnšmekrov? Herné slúchadlá Razer Electra V2 ohromia každého. Mimoriadny zážitok z hrania aj počúvania zaručuje virtuálny 7.1 priestorový zvuk, ktorého prejav si môžete kalibrovať podľa vlastných predstáv. S kvalitnými náušníkmi z umelej kože budú vaše uši ako v bavlnke a pružný hliníkový rám slúchadlám dodáva potrebnú odolnosť. A ako už je u Razeru zvykom, všetko je vyhotovené v dynamickom hernom dizajne, za ktorý sa hanbiť rozhodne nebudete.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Razer Electra V2

  • Slúchadlá vás vtiahnu do hry vďaka virtuálnemu 7.1 priestorovému zvuku s možnosťou kalibrácie cez špeciálnu aplikáciu Razer Surround
  • Jedinečný herný dizajn Razer Electra V2 zaujme vašich virtuálnych aj reálnych priateľov
  • Náušníky z umelej kože a závesná opierka zaistia pohodlie aj pri dlhodobom používaní
  • Vhodné na hranie hier aj počúvanie hudby
  • Herné slúchadlá pripojiteľné cez USB – kompatibilné s PC

Nasaďte a ste v hre

Čím viac ste vtiahnutí do hry, tým lepšie výsledky v nej podávate. Herné slúchadlá Razer Electra V2 vám s tým značne pomôžu – 40 mm neodymové meniče a 7.1-kanálový zvuk zaručujú dokonalé hudobné podanie, či už hráte akčnú strieľačku alebo pokojnú adventúru. S odnímateľným mikrofónom si navyše herný soundtrack vychutnáte aj v čase, keď práve nebudete vydávať žiadne príkazy.

Úchvatné skĺbenie dizajnu a pohodlia

Hovorí sa, že pre krásu sa musí trpieť. V prípade slúchadiel Razer Electra V2 to však rozhodne neplatí. Kvalitné náušníky z ušľachtilej koženky padnú vašim ušiam ako uliate a flexibilný hliníkový rám je odolný a ľahký zároveň. Závesná opierka hlavy navyše poskytuje dostatočný komfort aj pri dlhodobom nosení. Vycibrený dizajn a čierno-zelené vyhotovenie dokonale zapadá do série herného príslušenstva od Razeru a dáva najavo, kto je tu skutočným pánom hry.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4
Kód:  MR069i4
Produktové číslo:  RZ04-02220100-R3M1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18