Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Razer Electra V2

4,7 30 hodnotení

Razer Electra V2

Naroční hráči? Hudobní fajnšmekri? Herné slúchadlá Razer Electra V2 ohromia každého. Mimoriadny zážitok z hrania aj počúvania hudby zaručuje virtuálny 7.1 priestorový zvuk s vyváženými basmi. S kvalitnými náušníkmi z umelej kože budú vaše uši ako v bavlnke. Pružný hliníkový rám slúchadlám dodáva potrebnú odolnosť. Ako už je pri značke Razer zvykom, všetko je vyhotovené v dynamickom hernom dizajne, za ktorý sa hanbiť určite nebudete.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Razer Electra V2

  • Slúchadlá vás vtiahnu do hry vďaka virtuálnemu 7.1 priestorovému zvuku
  • Jedinečný herný dizajn Razer Electra V2 zaujme vašich virtuálnych aj reálnych priateľov
  • Náušníky z umelej kože a závesná opierka zabezečujú pohodlie aj pri dlhodobom používaní
  • Vhodné na hranie hier i počúvanie hudby
  • Univerzálne použitie herných slúchadiel vďaka 3,5 mm jacku – kompatibilita s PC/Mac/PS4/Xbox One/Switch/mobilnými zariadeniami

Nasadiť a ste v hre

Čím viac ste vtiahnutý do hry, tým lepšie výsledky v nej dosahujete. Herné slúchadlá Razer Electra V2 vám s tým výrazne pomôžu – 40 mm neodymové meniče a 7.1-kanálový zvuk zaručujú dokonalé hudobné podanie, nech už hráte akčnú strieľačku alebo pokojnú adventúru. S odnímateľným mikrofónom si navyše herný soundtrack vychutnáte aj v čase, keď práve nebudete vydávať žiadne príkazy. Univerzálnosť použitia zvýrazňuje aj prítomnosť 3,5 mm jacku a kompatibilita s PC, hernými konzolami i mobilnými zariadeniami.

Úchvatné spojenie dizajnu a pohodlia

Hovorí sa, že pre krásu sa trpí. V prípade slúchadiel Razer Electra V2 to však rozhodne neplatí. Kvalitné náušníky z ušľachtilej koženky sa pohodlne nosia a flexibilný hliníkový rám je odolný a zároveň ľahký. Závesná opierka hlavy navyše poskytuje dostatočné pohodlie aj pri dlhodobom nosení. Vycibrený dizajn a čierno-zelené vyhotovenie perfektne zapadá do série herného príslušenstva od Razeru a dáva najavo, kto je tu skutočným pánom hry.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch

Určenie

Vhodné pre Switch
Kód:  MR069i3
Produktové číslo:  RZ04-02210100-R3M1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11