Obnoviť stránku

Razer Diamondback 2015

4,6 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer Diamondback 2015

Diamondback kráča v šľapajach svojho predchodcu, ktorý mal premiéru na konci roka 2004 na World Cyber Games, a hneď vzal herný svet útokom. Nástupca si udržuje medzi hráčmi uznávaný tvar tela s bočnými tlačidlami na oboch stranách, ale prešiel vývojovými zmenami na základe rozsiahleho výskumu a skúsenosťami popredných hráčov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vylepšený nástupca obľúbenej myši
  • Istejší úchop pre pravákov aj ľavákov
  • Enormne citlivé a rýchle snímanie pohybu
  • 7 tlačidiel programovateľných pre vlastné funkcie
  • Podsvietenie nastaviteľné v 16,8 mil. odtieňov
  • Príprava herných profilov v Razer Synapse

Padne každému

Nová herná myš Razer Diamondback bola vylepšená, aby vyhovovala širokej škále štýlov uchopenia a veľkostí rúk. Či už ste pravák alebo ľavák, Razer Diamondback bude vo vašej ruke sedieť pohodlne aj počas herného maratónu. Pridané boli veľké gumové bočnice, takže získate istejší úchop a lepšiu kontrolu aj pri rýchlom oháňaní v zbesilom zápale.

Evolúcia

Jednu z najdôležitejších inovácií však prekonal laserový senzor, vďaka ktorému má nový Razer Diamondback doteraz najväčšiu presnosť a rýchlosť snímania. Vyznačuje sa predovšetkým excelentným rozlíšením 16000 DPI, čo zaručuje enormnú citlivosť a presnosť pohybov. Rýchlosť samotného snímania je natoľko veľká, že dokáže presne zaznamenať dráhu viac ako 5 metrov za jedinú sekundu!

Kód:  MR066e1fd
Produktové číslo:  RZ01-01420100-R3G1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18