Obnoviť stránku

Razer Destructor 2

4,7 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer Destructor 2

Pri vývoji podložky Destructor 2 spolupracovala firma Razer spolu s najlepšími hráčmi počítačových hier na svete, aby dosiahli čo najdokonalejší výsledok. Vyrobiť kvalitnú podložku ako Razer Destructor 2 nie je nič jednoduché, pretože jej povrch je posiaty veľmi drobnými časticami striebra. Striebro nie je len „rozsypané“ po povrchu podložky, ale starostlivo rozmiestnené pre čo najdokonalejší lom svetla. Ide o ďalší krok k dokonalosti vyváženia medzi rýchlosťou pohybu myši a jej presnosťou, táto myš je teda ideálna pre profesionálne hranie.
Textúrovaný povrch podložky zlepšuje už tak špičkovú presnosť, ktorá zaručuje skvelé výsledky v hraní hier, ktoré vyžadujú vysokú precíznosť mierenia. Gumový podklad podložky zamedzí akémukoľvek pohybu s podložkou aj pri prudkých pohyboch.
Parametre a špecifikácia:
Vyhotovenie:

  • Upravený povrch pre vysoko presné zameranie pohybu
  • Roztrúsené častice striebra pre zvýšenie odrazu svetla
  • Povrch s mikro vzorom pre úplne presný a pohodlný pohyb myšou
  • Protišmyková spodná strana, ktorá udrží podložku na stole za každých okolností

Rozmery:
255 × 355 × 2,2 mm
Hmotnosť:
166 gramov

Kód:  MR060b3
Produktové číslo:  RZ02-00200400-R3M1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02