Obnoviť stránku

Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition

Hrajte štýlovo

Vychutnajte si neľútostný boj s tým správnym vybavením. Absolútni fanúšikovia hry Overwatch môžu jasať a zaobstarať si originálnu hernú výbavu k počítaču. Spoločnosť Razer oživila obľúbenú myš DeathAdder Chroma o špeciálny potlač, ktorý prezradí pravého fanúšika skvelej multiplayerovej strieľačky Overwatch.


Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition
 

Moderné technológie

Obľúbená herná myš bola vylepšená o celkom nový senzor, analýzu pohybu a podsvietenie nastaviteľné v 16,8 mil. odtieňov. Chroma disponuje rovnako preslávenou ergonómiou ako jej predchodca, avšak vnútri uchováva optický senzor s rozlíšením 10 000 dpi, ktorý dokáže sledovať na väčšine povrchov zmenu pohybu s presnosťou na 1 mm, a to aj na sklenených doskách stolov.


Precízny senzor

Senzor zvláda rýchlosť až 200 palcov za sekundu s akceleráciou 50 G, čím zabezpečí vysokú presnosť a plynulosť pohybu kurzora po obrazovke. Myš má režim "Always On", takže je senzor stále aktívny, a myš je schopná okamžite reagovať na nový pohyb. Pevnému úchopu napomáhajú pogumované bočné úchyty, ktoré vám zaistia dokonalú fixáciu, aj keď vyznávate naozaj agresívny štýl hrania.

Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition
 

Prehľadné a detailné nastavenie ako základ

Razer Synapse 2.0 je dokonale intuitívny softvér, ktorý funguje ako mozog celej myši. Umožní nastaviť všetko od funkcií tlačidiel, cez podsvietenie až po makrá.


Jednoduché ovládanie

Softvér sa automaticky synchronizuje s cloudovým serverom, sťahuje aktualizáciu ovládačov a ukladá individuálne nastavenie bez toho, aby ste museli pohnúť prstom. Vďaka tomu nebudete musieť opätovne nastavovať myš ani na "žúrke" u kamaráta, či profesionálnych turnajoch. Softvér Razer Synapse 2.0 totiž ukladá nastavenia vašej domovskej myši DeathAdder, použije ho na ľubovoľnom počítači a vyrobí tak jej presnú kópiu.

Razer DeathAdder Chroma Overwatch Edition
 
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7 cm
Výška 4,4 cm
Hĺbka 12,7 cm
Hmotnosť 105 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 10 000 DPI
Technológia Optická
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné

Farba

Farba Oranžová
Kód:  MR057c4b2
Produktové číslo:  RZ01-01210300-R3M1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18