Obnoviť stránku

Razer Base Station Chroma

4,7 6 hodnotení

Razer Base Station Chroma

Keď príde reč na zabijácku hernú výbavu, tak to posledné, čo potrebujete, je v nej mať chaos. Všade na stole veľa vecí alebo ešte horšie – zamotaných káblov – to dokáže spoľahlivo zlikvidovať všetku chuť do pripravovanej bitky. Razer Base Station Chroma ale predstavuje dokonale vyvážený stojanček na slúchadlá, ktorý pomôže navrátiť do vašej výbavy poriadok. Majte vďaka nemu odteraz svoje slúchadlá vždy na očiach a vyťažte zo svojho priestoru čo najviac – Razer Base Station nie je len stojanček na slúchadlá, zastane aj úlohu 3-portového USB 3.0 hubu pre priame zapojenie ďalších zariadení. Využite toho a zminimalizujte zmätok spôsobený nadbytkom káblov.

Kľúčové vlastnosti Base Station Chroma

  • Dokonale stabilný stojan na slúchadlá
  • Elegantný čierny dizajn ladiaci k zvyšku hernej výbavy
  • Zabudovaný USB 3.0 hub s 3 portmi pre zapojenie ďalších zariadení
  • Možnosť podsvietenia až 16,8 miliónmi farieb
  • Efektívny boj s chaosom v hernej výbave

Milióny a milióny farieb

Vyberte si z prednastavených svetelných efektov, ktorými môžete stojanček podsvietiť, alebo si vytvorte svoje vlastné. Razer Base Station vládne ohromnému počtu 16,8 miliónov farieb, takže si pôžitok z hry môžete prispôsobiť čisto podľa svojej chuti. A cez Razer Synapse dokonca neuveriteľne ľahko.

Kód:  RAZsta03
Produktové číslo:  RC21-01190100-R3M1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13