Obnoviť stránku

Raysgem Smart Mirror M1

Raysgem Smart Mirror M1

Raysgem Smart Mirror M1 je inteligentné dotykové zrkadlo s operačným systémom Android. Zrkadlo má vydarený neutrálny dizajn, takže je vhodné do každej miestnosti. Smart Mirror M1 podporuje periférie, s ktorými budete schopní zaznamenávať analýzu kože, vašu hmotnosť a spánkovú aktivitu. Zrkadlo tieto údaje vyhodnocuje úplne automaticky a vy sa o nič nemusíte starať. Raysgem Smart Mirror M1 disponuje dotykovým displejom, ktorý je implementovaný priamo do plochy zrkadla a pre komunikáciu s mobilnou aplikáciou je vybavené technológiami WiFi aj Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti inteligentného zrkadla Raysgem Smart Mirror M1

  • Inteligentné zrkadlo s operačným systémom Android
  • Zrkadlo disponuje 21,5" Full HD displejom
  • Analýza zdravia pri prepojení s perifériami
  • Neutrálny dizajn, vďaka ktorému zrkadlo zapadne do každej miestnosti
  • Certifikácia IP65 pre možnosť umiestnenia zrkadla do kúpeľne
  • Jednoduché prostredie

Zrkadlo do každej miestnosti

Vďaka tomu, že zrkadlo disponuje certifikáciou IP65, tak ho môžete umiestniť aj do kúpeľne. Zrkadlo má aj snímač teploty, vďaka ktorému môžete zistiť akú teplotu máte v danej miestnosti. Jeho 21,5" MPS displej s Full HD rozlíšením je ostrý a dobre čitateľný. Operačný systém Android je úplne prehľadný a intuitívny pri používaní. Na displeji si môžete nechať zobrazovať počasie, teplotu v miestnosti a napríklad aj ovládací panel pre riadenie ďalších smart zariadení v domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Kód:  KERa01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03