Obnoviť stránku

Rayman Legends – PS4

4,8 36 hodnotení
18,90 €

Rayman Legends – PS4

Rayman Legends je už piatou hrou obľúbenej série o hrdinovi Raymanovi, ktorý sa v roku 2011 pod patronátom svojho stvoriteľa Michela Ancela (Beyond Good And Evil, Raving Rabbids) vrátil v kritikmi aj hráčmi oceňovanej plošinovke Rayman Origins. Rayman Legends je priamym pokračovaním predchádzajúceho dielu, pričom sa odohráva sto rokov po udalostiach minulej hry.
Rayman, Globox a Tyňáci sa prebúdzajú z dlhotrvajúceho spánku, zatiaľ čo sa armády hlavného záporáka Bubble Dreamera chystajú znovu uvrhnúť svet do skazy.
 


Rayman, Globox a Tyňáci sa na začiatku hry vydávajú do čarovného lesa, kde sa nachádza tajomný stan naplnený množstvom úchvatných obrazov. Pri bližšom skúmaní sa zdá, že každý obraz rozpráva príbeh z mýtického sveta. Pri prezeraní obrazu stredovekej krajiny ich potom maľba naraz vcucne a hrdinovia sa ocitnú v inom svete, kde začína ich dobrodružstvo. Úlohou družiny je jednotlivými svetmi prebehnúť, preskákať sa a prebojovať sa. Skrátka odhaliť tajomstvo všetkých legendárnych obrazov.

Vylepšený engine


Vylepšený engine UbiArt ponúka niektoré herné prvky v 3D, nový systém nasvietenia a nový systém vykresľovania, ktorý posúva už tak dosť oceňovanú grafiku Raymana na novú úroveň.

Kooperatívny režim


Hru možno hrať so svojimi priateľmi pomocou Wi-Fi pripojenia. Jeden hráč bude pomocou dotykovej obrazovky hrať za Murfyho, druhý hráč bude mať k dispozícii klasické tlačidlové ovládanie.

Online výzvy


Vyzvite svojich priateľov online v sérii výziev, ktoré preveria vaše schopnosti a rýchlosť. Jediným pohľadom do rebríčka zistíte, ako sa vám darí v porovnaní so svetom.

Sociálne funkcie


Najnovšie je možné pochváliť sa so svojimi dosiahnutými úspechmi na sociálnych sieťach, najmä na Facebooku.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Detský, Logický
Grafické spracovanie hry Kreslené

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MSX072
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3307216076001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17