Obnoviť stránku

Ravpower Quick Charge 3.0 2-Port Wall Charger

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ravpower Quick Charge 3.0 2-Port Wall Charger

Chcete svoje zariadenie dobiť čo najrýchlejšie? Potom je pre vás táto nabíjačka tou správnou voľbou. Vďaka novej technológii Qualcomm Quick Charge 3.0 nabíjačka dobíja až 4× rýchlejšie než bežné konkurenčné produkty. S dvoma portmi a výkonom 30 W môžete nabíjať súčasne až 2 zariadenia. Vylepšená iSmart 2.0 automaticky detekuje a nastavuje nabíjací prúd tak, aby bolo zabezpečené čo najrýchlejšie nabitie vášho zariadenia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vylepšená technológia iSmart 2.0
  • 2× port pre nabíjanie až dvoch prístrojov súčasne
  • Technológia Qualcomm Quick Charge 3.0, ktorá umožňuje až 4× rýchlejšie nabíjanie
  • Skladacie kolíky pre pohodlné prenášanie
  • Bezpečné nabíjanie - ochrana pred prehrievaním a prebitím
  • Výstup 5 V/2400 mA, 9 V/2000 mA alebo 12 V/2000 mA
  • Elegantný dizajn a malé rozmery

Qualcomm Quick Charge 3.0

Táto jedinečná technológia umožňuje rýchle nabitie vášho zariadenia, a to až 4× rýchlejšie ako štandardná nabíjačka. Už nebudete musieť čakať dlhé hodiny, kým bude váš mobilný telefón alebo tablet nabitý na 100 %. Oproti predchádzajúcej generácii tejto technológie došlo k 38 % nárastu rýchlosti nabíjania, v porovnaní s prvou generáciou je to viac ako 50 %. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s nižšími verziami.

 
Kód:  RAVWC0001
Produktové číslo:  RP-VC006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19