Obnoviť stránku

RASPBERRY Pi3 IoT Learner Kit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RASPBERRY Pi3 IoT Learner Kit

Súprava IoT Learner Kit od svetoznámeho výrobcu RASPBERRY je určená najmä pre šikovných ľudí, ktorí chcú tvoriť zábavné projekty v inteligentnej domácnosti. Skratka IoT ( Internet of Things ) je termín pre moderné prístroje ovládané na diaľku pomocou internetu. Skvele sa tak hodia napríklad na vytvorenie domácej meteorologickej stanice.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletná súprava ideálna na tvorenie inteligentných zariadení IoT
  • Základný model Raspberry Pi 3 Model B
  • Šikovný rozširujúci modul s množstvom senzorov
  • Originálne microSD s operačným systémom

Klasický základ

Tým najdôležitejším prvkom súpravy je samozrejme samotný mini počítač Raspberry Pi 3 Model B. Ten je pokračovateľom úspešných počítačov založených na platforme ARM. Predstavený bol na deň presne štyri roky po svojej prvej verzii a prináša niekoľko noviniek, ako je výkonnejší procesor a bezdrôtové rozhrania WiFi a Bluetooth. Pi 3 podporuje celý rad operačných systémov a skvele poslúži ako multimediálne centrum v obývacej izbe po boku vašej televízie, a s pripojením sieťovej karty sa hodí aj pre surfovanie na internete.

Rozsiahle príslušenstvo

V balení ďalej nájdete prídavný modul RASPBERRY Pi SENSE HAT, ktorý je vybavený hneď niekoľkými senzormi a 8 × 8 maticovým displejom. Ide o senzorovú kartu navrhnutú špeciálne pre projekt Astro Pi, ktorá okrem spomínanej 8 × 8 matice RGB LED obsahuje aj 5-tlačidlový joystick a senzory - akcelerometer, gyroskop, magnetometer, teplomer, tlakomer. vlhkomer. 

Nechýba originálny napájací zdroj, puzdro s presne vyrezanými otvormi pre konektory a microSD karta s už predinštalovaným operačným systémom Raspbian.

 
Kód:  RK121
Produktové číslo:  RB-IOT-LEARN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11