Obnoviť stránku

RASPBERRY Pi noire Camera Module V2

Garancia najlepšej ceny
37,90 €

RASPBERRY Pi noire Camera Module V2

Už ste počuli o úplne bombastickom počítači s veľkosťou na úrovni kreditnej karty? Vyvíja ho britská nadácia Raspberry Pi s cieľom podporiť výučbu informatiky na školách. Perfektne ale tiež poslúži ako multimediálne centrum v obývacej izbe po boku vašej televízie.
Tento kamerový modul je však obohatený tým, že chýba infračervený filter a všetky nasnímané obrázky budú za denného svetla vyzerať celkom nezvyčajne. Získate však schopnosť nočného videnia pri spoločnom obstaranie infračerveného osvetlenia. Pripojenie na samotnú platňu Raspberry Pi sa realizuje pomocou plochého kábla so špeciálnym CSI rozhraním. Miniatúrne rozmery 20 × 25 × 10 mm sú fascinujúce, ale aj tak dovolí snímať video vo formáte až 1080p pri 30 fps.

Kľúčové vlastnosti

  • 8 Mpx Sony IMX219 CCD
  • Fotografie s rozlíšením až 3 280 × 2 464
  • Štvorica montážnych otvorov pre upevnenie kamery
Kód:  RK100c5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  rb-cameraV2IR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07