Obnoviť stránku

RASPBERRY Pi case bielo/ružové

5 8 hodnotení
9,29 €

RASPBERRY Pi case bielo/ružové

Ste hrdým majiteľom miniatúrneho počítača Raspberry Pi vo verzii PI4 B a bojíte sa jeho zničenia? V tom prípade pre vás máme riešenie v podobe praktického casu. Originálny výrobok zaručuje dokonalú kompatibilitu a prístup ku všetkým potrebným perifériám. Zabezpečená je tak dokonalá ochrana voči nárazom prachu a zároveň komfort pri používaní. Ochranný obal navyše vyzerá naozaj štýlovo. Musíme uznať, že vyhotovenie biela/ružová sa výrobcovi podarilo a vyzerá jednoducho skvele.

Kľúčové vlastnosti puzdra pre Raspberry PI4 B (case biela/ružová)

  • Originálny kryt pre miniatúrny počítač Raspberry Pi 4
  • Skvelé riešenie proti poškodeniu a prachu
  • Vyrobené z kvalitného ABS
  • Výrezy na micro HDMI, audio/video, USB, Ethernet a napájací USB-C port a vstup na microSD kartu
  • Precízne dielenské spracovanie
  • Jednoduchá inštalácia
  • Skvelý dizajn

Jednoduchá inštalácia puzdra pre Raspberry PI4 B (case biela/ružová)

Používateľov určite poteší aj veľmi jednoduchá inštalácia puzdra pre Raspberry PI4 B (case biela/ružová). Puzdro stačí ručne otvoriť, vložiť dosku počítača a jednoducho zavrieť zacvaknutím. Všetko je za pár krátkych okamihov hotové. V puzdre sú výrezy na micro HDMI, audio/video, USB, Ethernet a napájací USB-C port a vstup na microSD kartu.

Kód:  RK103a7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RB-CaseP4+06W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16