Obnoviť stránku

Rapoo E9080 černá

3,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rapoo E9080 černá

Veľmi tenká bezdrôtová klávesnica s multi-touchpadom. Ultratenká bezdrôtová klávesnica, ktorá má prispôsobené klávesy do slovenského jazyka a honosí sa integrovaným touchpadom. Zaujme kompaktnými rozmermi a nízkym zdvihom tlačidiel, zaručujúcim veľmi pohodlné písanie. Najtenší 5,6 mm hrubá štruktúra nožnicového typu a doska z nerezovej ocele, prináša nielen skvelý a príjemný pocit pri písaní. Vďaka materiálu, z ktorého je vyrobená, je tiež veľmi odolná proti poškodeniu. Klávesnica je nezávislá na myši, a preto je ideálny pre plnú obsluhu multimediálneho počítača pripojeného k televízii priamo z vášho gauča.
Klávesnicu je možné tiež pripojiť aj k inteligentným TV a obsluhovať tak jednoducho vyhľadávanie v menu a písania textu do internetových prehliadačov. Klávesnica komunikuje s ovládaným zariadením pomocou bezdrôtovej technológie na frekvencii 2,4 GHz, ktorá dosahuje až na 10 metrov. Klávesnica obsahuje sadu 12 horúcich kláves pre pohodlné ovládanie multimédií a internetu. Integrovaný touchpad bol vyrobený tak aby nezväčšil celkové rozmery tejto vo všetkých ohľadoch dokonalé klávesnice. Vďaka špeciálnemu prepínaču, ktorý je súčasťou dotykovej plochy, môžete kedykoľvek prepínať medzi režimom dotykovej plochy a režimom číselnej klávesnice jednoduchým posunutím. Vďaka všetkým týmto atribútom bolo Rapoo schopné v roku 2012 získať pre túto jedinečnú klávesnicu zo série Rapoo Blade, ocenenie na IF Design Awards pre rok 2012.
Parametre a špecifikácie:
Bezdrôtová technológia:
Advanced 2.4 GHz
Napájanie:
2 x AAA batérie
Rozloženie klávesnice:
CZ
Touchpad:
Možné prepínanie medzi touchped alebo numerickou klávesnicou
Multidotykový
Systémové požiadavky:
Windows XP/Vista/7
Rozmery:
359 x 110 x 18,6 mm
Obsah balenia:
Klávesnice
Mini prijímač
Užívateľská dokumentácia
Poznámka:
Pokiaľ nie je uvedené inak, tak sú klávesnice vybavené CZ popisky.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová

Rozhranie klávesnice

Rozhranie klávesnice Bezdrôtový USB prijímač

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Enter Dvojriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Úzke

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Touchpad, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 35,9 cm (359 mm)
Výška 1,86 cm (18,6 mm)
Kód:  JV720e
Produktové číslo:  11245

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17