Obnoviť stránku

Rapoo E6100 Ultra-slim biela CZ

4,3 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rapoo E6100 Ultra-slim biela CZ

Klávesnice Rapoo E6100 Ultra-slim

Ultratenká bezdrôtová klávesnica

Ultratenká bezdrôtová klávesnica Rapoo E6100 ponúka výdrž batérie až po dobu 6 mesiacov. Vďaka tomu nebudete musieť riešiť zdĺhavé a nepohodlné nabíjanie. Táto klávesnica je určená pre iPad, iPhone a kompatibilné Android zariadenia, ktoré podporujú bezdrôtovú technológiu Bluetooth. Technológia Bluetooth funguje spoľahlivo až do vzdialenosti desiatich metrov bez oneskorenia alebo padania. Vďaka kompaktným rozmerom navyše nezaberie veľa miesta. Ak vám nevyhovuje písanie na dotykových displejoch, táto klávesnica splní všetky možné požiadavky na klávesnici k mobilným zariadeniam.

Klávesnice Rapoo E6100 Ultra-slim

Štýlová klávesnica

Štýlová bezdrôtová klávesnica Rapoo E6100 Ultra-slim vás zaujme predovšetkým svojou ultratenkou konštrukciou a nízkym zdvihom klávesov, ktoré vám umožnia pohodlné písanie, neunavuje toľko prsty a má nižšiu hlučnosť. Klávesnica Rapoo E6100 je vyrobená z antikorovej ocele, čo klávesnici aj cez kompaktné rozmery zaisťuje odolnosť proti poškodeniu a zvyšuje jej atraktivitu. Klávesnica je veľmi elegantná a vďaka tomu je vhodná na každý moderný pracovný stôl. Samozrejmosťou sú prispôsobené klávesy do českého jazyka.

Klávesnice Rapoo E6100 Ultra-slim

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Nízkoprofilové
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Úzke

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Multimediálne klávesy

Farba

Farba Biela

Rozmery

Šírka 28,8 cm (288 mm)
Výška 1,4 cm (14 mm)
Kód:  JV720b
Produktové číslo:  11913

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07