Obnoviť stránku

Rapoo 9800M súprava, sivá – CZ/SK

3,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
77,90 €

Rapoo 9800M súprava, sivá – CZ/SK

Sada bezdrôtovej klávesnice a myši Rapoo 9800M v ultratenkom vyhotovení

Vybavte vaše pracovné miesto ultratenkou stolnou súpravou skladajúcou sa z neskrátenej klávesnice a myši s výkonným optickým senzorom. Oba prvky sady sú vyrobené z kvalitných materiálov a vynikajú elegantným dizajnovým riešením. Bezdrôtová klávesnica Rapoo samozrejme disponuje numerickým blokom.  Odolná hliníková základňa prepožičiava telu klávesnice vysokú odolnosť a pevnosť. Ťahákom sady Rapoo 9800M je viacrežimová technológia pripojenia od firmy Rapoo, cez ktorú sa dá pripojiť k viacerým zariadeniam súčasne a prepínať medzi nimi podľa potreby. Bezdrôtové pripojenie je realizované pomocou 2,4 GHz vysielača, Bluetooth 3.0 a 5.0. Bezdrôtová myš zo sady Rapoo využíva výkonný optický senzor s nastaviteľným DPI v rozsahu 600 až 1 600 DPI aveľmi tiché a odolné spínače. Udržujte poriadok na vašom stole a zbavte sa prebytočných káblov obstaraním si bezdrôtovej elegantnej sady Rapoo 9800M.

Unikátna technológia viacbodového pripojenia Rapoo

Sada klávesnice a myši Rapoo 9800M využíva na bezdrôtové pripojenie k ďalším zariadeniam nielen 2,4 GHz vysielač, ale aj Bluetooth 3.0 a 5.0. Vďaka tomu sa ľahko a spoľahlivo pripojíte k ďalším zariadeniam do vzdialenosti 10 metrov av okruhu 360°. Zároveň môžete používať klávesnicu bez toho, aby ste potrebovali ďalšiu USB zásuvku alebo ďalší prijímač. 

Odolná klávesnica Rapoo z hliníkovej zliatiny

Ultratenká konštrukcia klávesnice v sade Rapoo 9800M so základňou z hliníkovej zliatiny je plne pripravená na dlhodobú kancelársku alebo domácu záťaž. Použité puzdro z eloxovaného hliníka totiž zaisťuje stabilitu a odolnosť. Samotné klávesy s nožnicovým mechanizmom potom podporia vysokú rýchlosť, ale aj zároveň presnosť písania. V klávesnici Rapoo je umiestnený ekologický lítiový akumulátor, vďaka ktorému môžete zabudnúť na výmeny batérií.

Bezdrôtová myš s nastaviteľným optickým senzorom

Vychutnajte si úplne bezproblémové ovládanie kurzora myši zo sady Rapoo 9800M. Použitý optický senzor má nastaviteľnú presnosť snímania od 600 do 1 600 DPI. Vďaka tomu si môžete citlivosť vyladiť presne podľa svojich požiadaviek. Myš na PC Rapoo je ergonomicky tvarovaná a príjemne sedí v ruke. Celkom na nej nájdete 7 tlačidiel vrátane 2D rolovacieho kolieska. Batéria v myši vydrží až 12 mesiacov používania.

Prepínajte medzi pripojenými zariadeniami jediným kliknutím

Bezdrôtová klávesnica s myšou Rapoo 9800M sa úplne automaticky páruje na raz pripojené zariadenia. Sada Rapoo zvláda súčasne pracovať s niekoľkými zariadeniami,  medzi ktorými je možné jednoduchým stlačením tlačidla rýchlo prepínať. Toto riešenie zefektívni váš multitasking a uľahčí plnenie najrôznejších úloh.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtová klávesnica a myš Rapoo 9800M, sivé vyhotovenie

  • Moderná bezdrôtová klávesnica a myš pracujúca v režimoch 2,4 GHz, Bluetooth 3.0 a Bluetooth 5.0
  • Celkom 110 oblých štvorcových klávesov s nožnicovým
    mechanizmom
  • Puzdro z hliníkovej zliatiny
  • K dispozícii aj multimediálne funkcie
  • Myš na počítač s nastaviteľným optickým senzorom s rozlíšením až 1 600 DPI, 7 tlačidlami vrátane 2D rolovacieho kolieska
  • Integrované nabíjacie akumulátory (nemusíte meniť klasické batérie)
  • Súčasťou balenia Nano USB prijímač
  • Obsah balenia: bezdrôtová klávesnica, bezdrôtová myš, nano USB prijímač, 2× tužková AA batéria (vložené), USB nabíjací kábel, stručný návod

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska
Formát klávesnice 100 %
Typ Membránová

Usporiadanie

Lokalizácia Česká, Slovenská
Typ klávesov Nízkoprofilové
Enter Jednoriadkový
Backspace Úzky
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Ďalšie vlastnosti klávesnice

Ďalšie vlastnosti klávesnice Vymeniteľné tlačidlá

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 42 cm (420 mm)
Výška 1,3 cm (13 mm)
Hĺbka 6,9 cm (69 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 535 g

Kompatibilita

Kompatibilita Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 1 600 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI, Programovateľné
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia
Ďalšie vlastnosti Unifying ready

V balení

V balení Unifying prijímač
Kód:  JV729e
Záruka: 24 mesiacov
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  6940056115461

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07