Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rapesco PS12-USB čierne

4,8 107 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €
Pri kúpe 1 ks 17,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 17 €/ks
Pri kúpe 3 ks 16,64 €/ks
Pri kúpe 4 ks 16,28 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 15,94 €/ks

Rapesco PS12-USB čierne

Túžite po návrate do starých čias v podobe ľahko orezaných ceruziek? Alebo chcete svojim deťom zaobstarať pomôcku, ktorú ste už možno sami mali ako malí? V tom prípade vás poteší štýlové strúhadlo v modernom kabáte Rapesco PS12-USB, ktoré umožňuje rýchle a presné orezávanie ceruziek aj najrôznejších pasteliek do najvyššej ostrosti. Strúhadlo Rapesco PS12-USB disponuje dvoma otvormi s priemermi 6 – 8 mm a 9 – 12 mm, teda zvládne bez práce orezať väčšinu vašich písacích potrieb.

Kľúčové vlastnosti strúhadla Rapesco PS12-USB čierne

  • Strúhadlo vyrobené z lesklého čierneho plastu
  • Disponuje 2 otvormi s veľkosťou 6 – 8 mm a 9 –12 mm
  • Ideálne pre grafitové, uhoľné aj najrôznejšie farebné a pastelové ceruzky
  • Štyri vymeniteľné brity – 2 veľké a 2 v štandardnej veľkosti
  • Vhodné pre deti od 8 rokov
  • Napájanie cez UBS kábel (obsiahnutý v balení) či na 4 AA batérie

Ostré, ale bezpečné

Ak strúhadlo Rapesco PS12-USB dostatočne naplníte, stačí jednoduchým pohybom vybrať nádobku s odrezkami a vysypať ju do koša. Strúhadlo sa môže pochváliť aj bezpečnostným opatrením, ktoré zabezpečí automatické vypnutie, ak sa dá dole krytka. Preto môžu bez problému strúhadlo Rapesco PS12-USB používať aj vaše deti. Tento štýlový krásavec v čiernej farbe je vyrobený z plastu a napájaný USB káblom, ktorý nájdete v balení, prípadne 4 AA batériami.

Náčinie vždy pripravené

Ak budete mať po nejakej dobe používania tušenie, že vaše ceruzky nie sú už tak ostré ako predtým, nie je nič jednoduchšie, než vymeniť jeden či rovno obe čepieľky za nové. Všetky typy vašich ceruziek tak budú vždy v perfektnom stave pripravené na prvú príležitosť zaznamenávať dôležité nápady či myšlienky. 


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Počet otvorov 2
Funkcie Automatický senzor
Súčasť balenia Náhradné čepele, Kábel USB
Typ Elektrické

Napájanie

Napájanie Batéria, Kábel USB

Farba

Farba Čierna
Kód:  RPC001a4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1449

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12