Obnoviť stránku

Rakytníkový krém 75 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rakytníkový krém 75 ml

Jemný, ľahko vstrebateľný krém s obsahom vysoko kvalitného oleja z rakytníka rešetliakového, extraktom zo sladkého drievka a vitamínom E vhodným na každodennú starostlivosť. Regeneruje, zjemňuje a chráni normálnu, suchú, namáhanú a podráždenú kožu tváre, rúk aj celého tela. Rakytníkový krém prešiel takmer trojročným vývojom, aby bol veľmi účinný pre citlivú, ekzematickú, veľmi suchú a slnkom podráždenú pleť. Vysoký obsah rakytníkového oleja v kréme dodáva pleti svetle broskyňový odtieň. Rakytníkový olej obsahuje vysoké percento vitamínu E, ktorý je veľmi účinným antioxidantom a chráni pleť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Olej pomáha udržiavať pleť hydratovanú, pružnú a podporuje hojenie rán. Extrakt zo sladkého drievka má významné protizápalové a upokojujúce účinky na podráždenú pleť. Účinne prejasňuje a zjednocuje pleť a pôsobí proti prejavom starnutia a tvorbe vrások.

Zloženie:

Demineralizovaná voda, Tekutý parafín, Polyglyceryl-3-methylglukóza distearát (emulgátor na rastlinnej báze), Glycerín, Glycerylstearát, cetylalkohol, Rakytníkový extrakt, Dimethicone, Propylénglykol, Extrakt zo sladkého drievka, Tromethamin, fenoxyetanol, Ethylhexylglycerín, Vitamín e acetát, Xantanová guma, Parfém

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 75 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo
Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Krém

Balenie

Objem 75 ml

Druh

Druh kozmetiky Telová, Pleťová
Kód:  AROrak057
Produktové číslo:  8594009401057

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14