Obnoviť stránku

RAIKKO Mobile! Sound Festival stereo čierny

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RAIKKO Mobile! Sound Festival stereo čierny

Ak sa práve chystáte na cesty, nezabudnite si pribaliť aj tento outdoorový reproduktor, ktorý vašu cestu oživí svojím hudobným výkonom. Praktickou karabínou ho pripojíte k batohu či ľadvinke a môžete vyraziť. Aby ste sa nemuseli strachovať o jeho bezpečie, prináša vám ho značka RAIKKO v IPX5 prevedení, ktoré odolá striekajúcej vode, prachu i pádu.

Prostredníctvom Bluetooth k reproduktoru pripojíte mobilný telefón, notebook alebo hernú konzolu, takže nie je treba žiadnych zbytočných káblov. Tým však jeho možnosti nekončia - hudbu si môžete vypočuť aj z vloženej SD karty. Nesmie chýbať ani integrovaná batéria s výdržou až 8 hodín na jedno nabitie. Nabíjanie umožníte USB káblom. Dvoma membránam s rozmermi 38 mm s frekvenčným rozsahom 60 Hz - 20 kHz vďačíme za sprostredkovanie kvalitného a čistého zvuku. Bavte sa tak svojimi priateľmi pri počúvaní vašich obľúbených hudobných kôstok, či už ste doma alebo vonku.

Kód:  JR161h1
Produktové číslo:  5687043

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06