Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo!

3,5 392 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
1 €

Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo!

Radosť je digitálny operátor, ktorý funguje na sieti O2 s pokrytím 4G viac ako 97 % obyvateľov Slovenska. Operátor Radosť funguje len v jednej aplikácii, tam nájdete všetko, čo potrebujete, žiadne poznámky pod čiarou malým písmom. Všetko je jasné a bez marketingových omáčok. Na aktiváciu služieb Radosť nemusíte nikde chodiť, všetko môžete urobiť doma prostredníctvom aplikácie (k dispozícii v obchode Google Play alebo Apple Store). Navyše je to veľmi pohodlné, k ničomu vás to nezaväzuje, vyžívať ju môžete len tak dlho, ako chcete.

  • Stiahnite si aplikáciu Radosť (v Google Play alebo App Store).
  • Aktivujte SIM kartu a vyberte si program presne podľa seba.
  • Hotovo. Užívajte si Radosť!

Vychutnajte si prvých sedem dní s Radosťou zadarmo

Prvých sedem dní je úplne zadarmo a počas tohto obdobia si môžete vybrať, ktorý program chcete používať. A to je všetko, žiadne skryté háčiky a problémy. Všetko, čo potrebujete vedieť o digitálnom operátorovi Radosť, nájdete na jeho webovej stránke TU. Po skončení bezplatného týždňa bude záležať len od vás, ktorý program si vyberiete – Malá Radosť, Veľká Radosť, Dátová radosť alebo Nekonečná Radosť. Ak sa neviete rozhodnúť, vyberie sa automaticky program Nekonečná Radosť.

Akú Radosť si vyberiete?

Malá Radosť

  • 2 GB dát
  • 100 minút/správ
  • Len 5 €/30 dní

Veľká Radosť

  • 8 GB dát
  • 200 minút/správ
  • Len 10 €/30 dní

Dátová Radosť

  • Neobmedzené dáta
  • Len 15 €/30 dní

Nekonečná Radosť

  • Neobmedzené dáta, hovory a správy
  • Len 20 €/30 dní

Jednoduché a rýchle prenesenie telefónneho čísla

Prenos vášho existujúceho telefónneho čísla k mobilnému operátorovi Radosť je veľmi jednoduché a samozrejme bezplatné. Musíte sa len uistiť, že vaše číslo je registrované na vás a váš súčasný operátor má vaše aktuálne údaje. Potom aktivujte kartu Radosť a môžete bez obáv začať. V aplikácii Radosť vyberiete možnosť „Prenos čísla“ a Radosť do štyroch dní urobí všetko potrebné za vás.

Urobte sebe a svojim piatim priateľom radosť za polovičnú cenu

Chcete za programy operátora Radosť platiť ešte o polovicu menej? Áno? V takom prípade stačí počas prvého bezplatného týždňa poslať kódy z aplikácie svojim priateľom, a oni si tiež aktivujú Radosť. Na oplátku budete mať vy a oni ďalšie obnovenie programu Radosť s 50 % zľavou. Toto možno vykonať celkovo 5-krát počas roka.

Radosť poskytuje 4G sieť od O2 s viac ako 97 % pokrytím obyvateľov Slovenska

Nezáleží na tom, či sa budete nachádzať v malom alebo veľkom meste, Radosť totiž využíva 4G sieť s viac ako 97 % pokrytím obyvateľov Slovenska – od východu až na západ. Ak si budete potrebovať zavolať, rozoslať správy, sledovať videá alebo hrať hry, s operátorom Radosť vám deň nič nepokazí.

Kód:  O2174r
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SIM128SKV.36.2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07