Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Olejové radiátory

Elektrické radiátory sú prenosné vykurovacie zariadenia s typickou rebrovanou alebo modernou doskovou konštrukciou. Líšia sa veľkosťou, výkonom, funkciami či použitým materiálom. Nie ste si istí, aký radiátor vybrať a na aké parametre sa zamerať? Čítajte ďalej, s výberom vám poradíme. 

Pokračovať
Spresniť parametre
79 položiek

Olejové radiátory

Radiátory sú efektívnym a flexibilným riešením pre každého, kto hľadá spoľahlivý zdroj tepla. Či už potrebujete doplniť existujúci vykurovací systém, alebo hľadáte kompaktné a mobilné riešenie pre ohrev jednotlivých miestností, elektrický radiátor poskytuje rýchlu a efektívnu odpoveď. Pokračujte v čítaní a zistite, ako si vybrať ten správny radiátor pre vaše potreby.

Čo je elektrický radiátor?

Elektrický radiátor je zariadenie, ktoré využíva elektrickú energiu na vytváranie tepla. Je ideálny pre miestnosti, kde nie je dostupné centrálne vykurovanie, alebo tam, kde potrebujete dodatočné teplo. Vďaka svojej mobilite a jednoduchej inštalácii je radiátor na elektrinu obľúbenou voľbou pre mnohé domácnosti a kancelárie.

Elektrické radiátory: Ako na ich výber?

Ak potrebujete elektrické radiátory, je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov. Uvažujte o veľkosti miestnosti, ktorú potrebujete vykurovať, ako aj o výkone radiátora. Taktiež je dobré myslieť na funkcie ako je termostat, časovač, alebo diaľkové ovládanie, ktoré prispievajú k lepšiemu a efektívnejšiemu riadeniu tepla.

  • Veľkosť a výkon: Vyberajte radiátor na základe veľkosti miestnosti a požadovaného výkonu.
  • Funkcie: Funkcie ako termostat, časovač a diaľkové ovládanie ponúkajú väčšiu kontrolu a pohodlie.
  • Dizajn: Moderné radiátory sú dostupné v rôznych štýloch a farbách, aby zapadli do vášho interiéru.

Bezpečnostné aspekty, ktorými elektrické radiátory disponujú

Ak používate elektrické radiátory, kľúčová je bezpečnosť. Hľadajte modely s ochranou proti prehriatiu a automatickým vypínaním v prípade prevrhnutia. Tieto funkcie zabezpečia bezpečné používanie radiátora aj počas dlhších období.

Ekologické a energeticky účinné radiátory

Ekologické a energeticky účinné radiátory na elektrinu sú výbornou voľbou pre tých, ktorí si potrpia na šetrnosť k životnému prostrediu. Hľadajte modely s vysokou energetickou účinnosťou a funkciami, ktoré minimalizujú spotrebu energie.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04