Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

QUERYWATER QW20

Príslušenstvo k tovaru

QUERYWATER QW20

Revolučná technológia výroby pitnej vody

QUERY®WATER predstavuje patentovanú technológiu výroby čistej pitnej vody priamo zo vzduchu pomocou kondenzácie. Atmosférický generátor GW20 vyprodukuje až 20 litrov pitnej vody za deň, takže úplne nahradí nákup balených vôd či zásobníkov. Zariadenie je vďaka nízkej spotrebe energie a tichému chodu ideálnym riešením do domácnosti či kancelárie.


Kľúčové vlastnosti atmosférického generátora vody QUERY®WATER QW20

  • Produkcia 20 litrov pitnej vody/deň
  • Vynikajúca kvalita vody spĺňajúca štandardy US EPA a Svetovej zdravotníckej organizácie
  • Účinná 7-stupňová filtrácia
  • UV filtrácia odstráni až 99,9 % baktérií a vírusov
  • Hepa vzdušný filter čistí vzduch v miestnosti
  • Dotykový LCD displej
  • Voľba studenej a teplej vody 6 °C/ 82 °C
  • Obohatenie vody o minerály vápnika a horčíka
  • Energeticky úsporná prevádzka – spotreba 0,47 kW (0,97 kW pri plnej záťaži)
  • Nízka hlučnosť iba 45 dB
  • Prevádzkový rozsah: teplota 15 –45 °C, vlhkosť 20 – 100 %
  • Hmotnosť jednotky 45 kg


Účinný filtračný systém

Technológia na výrobu čistej pitnej vody využíva charakteristiky absorpčného chladiča, kde vzdušná vlhkosť kondenzuje na výmenníku. Kondenzovaná voda je potom upravená 7-stupňovou filtráciou a následne mineralizovaná. UV filtrácia odstráni až 99,9 % organických baktérií a vírusov, takže voda je úplne neškodná a určená na každodennú konzumáciu.


Voda prospešná pre váš organizmus

Vďaka vysoko účinnej filtrácii atmosférický generátor QUERY®WATER QW20 vyrába najčistejšiu a najkvalitnejšiu vodu, ktorá je v súčasnej dobe k dispozícii. Prefiltrovaná voda má lepšiu chuť a bohatší obsah kyslíka na zlepšenie celkového metabolizmu tela. Navyše je obohatená o optimálne množstvo minerálov vápnika a horčíka.

Režim automatického cyklovania Always Pure každé 3 hodiny vodu znova filtruje cez úpravňu, aby bola v nádržke vždy čerstvá a vhodná na okamžitú konzumáciu.


Jednoduchá inštalácia jednotky

Inštalácia jednotky QUERY®WATER QW20 je veľmi jednoduchá, resp. stačí ju zapojiť do elektrickej siete a môžete ju začať používať. Na dotykovom LCD displeji sa zobrazujú aktuálne údaje o teplote vzduchu, vlhkosti, hladine vody, kvalite vody a dobe prevádzky filtrov. Vodné filtre sa odporúča meniť v rozmedzí 6 až 12 mesiacov, podľa miery ich znečistenia.


Nevyčerpateľná zásobáreň vody

V zemskej atmosfére sa odhadom nachádza viac než 12,4 kvadriliónov litrov vody. Po moriach a oceánoch ide o druhú najväčšiu zásobáreň vody na zemi. V dôsledku prirodzeného kolobehu vody sa zásoby neustále dopĺňajú odparovaním z pôdy, morí a oceánov. Ide o prakticky nevyčerpateľnú zásobu, a preto je ideálnym prírodným zdrojom recyklovanej vody, ktorý sa nachádza všade okolo nás.


Kód:  QW0001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07