Obnoviť stránku

Quad Lock Universal adaptér V2

4,8 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Universal adaptér V2

Univerzálny držiak presne pre váš mobilný telefón

Montážny systém Quad Lock je inovatívny systém držiakov pre populárne mobilné telefóny, ako je Apple iPhone či Samsung Galaxy a ďalšie. Tento jedinečný systém sa vyznačuje svojou univerzálnosťou, je možné ho používať pri každodenných aj športových aktivitách. Telefón s držiakom môžete pripevniť na riadidlá bicykla, na paži pri behaní alebo napríklad do auta, ako GPS navigáciu. Zverte svoj prístroj do jedného z najľahších, najpevnejších a najbezpečnejších držiakov na trhu.


Držák na mobilní telefon Quad Lock Universal adaptér V2

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Jednoduché pripevnenie aj odopnutie

Na využitie adaptéra nemusíte nutne vlastniť iPhone alebo Samsung Galaxy S4/S5. Quad Lock Universal adaptér pripevníte prakticky na ktorýkoľvek mobilný telefón. Stačí len odstrániť lepivú ochrannú vrstvu a pripevniť adaptér na zadnú stranu telefónu. Veľmi silná 3M HVB lepiaca páska zabezpečuje pevný spoj na väčšine mobilných telefónov, tabletov a ďalších zariadení. Ak sa rozhodnete už držiak nevyužívať, možno adaptér ľahko odstrániť pomocou horúceho vzduchu – na zariadení nezostávajú žiadne stopy po lepidle.

 
Kód:  QUAL04e
Produktové číslo:  QLA-UNI-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04