Obnoviť stránku

Quad Lock Universal adaptér

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Universal adaptér

Montážny systém Quad Lock je inovatívny systém držiakov na populárne mobilné telefóny, ako je Apple iPhone či Samsung Galaxy a ďalšie. Tento jedinečný systém sa vyznačuje svojou univerzálnosťou, kedy ho možno používať pri každodenných aj športových aktivitách. Zverte svoj prístroj do jedného z najľahších, najpevnejších a najbezpečnejších držiakov na trhu.
Ak nevlastníte iPhone alebo Samsung Galaxy S4/S5, a napriek tomu chcete vlastniť tento jedinečný systém držiakov, tak pre vás máme riešenie. Quad Lock Universal adaptér pripevníte na akýkoľvek mobilný telefón. Stačí iba odstrániť lepivú ochrannú vrstvu a pripevniť adaptér na zadnú stranu telefónu. Adaptér je kompatibilný s celým radom produktov Quad Lock (držiaky, statívy, pásky).
Veľmi silná 3M HVB lepiaca páska zaisťuje pevný spoj na väčšine mobilných telefónov, tabletov a ďalších zariadení. Ak sa rozhodnete držiak nevyužívať, adaptér je možné ľahko odstrániť pomocou horúceho vzduchu - na zariadení nezostávajú žiadne stopy po lepidle.
Obsah balenia:

  • 1× Quad Lock Universal Adaptér

Rozmery:
42 × 42 mm

Kód:  QUAL04d
Produktové číslo:  QLA-UNI-B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13