Obnoviť stránku

Quad Lock Tripod

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Tripod

Či už vlastníte kryt alebo univerzálny adaptér s inovatívnym systémom Quad Lock, iste oceníte tento praktický doplnok. Quad Lock Tripod je totiž adaptér, ktorý ľahko namontujete na bežnú 1,4" statívovú skrutku. Využite pevnosť a stabilitu statívu pre ešte kvalitnejšie snímky a zábery, vrátane použitia digitálneho zoomu. Podmienkou je, aby bol váš telefón vybavený krytom Quad Lock či Quad Lock univerzálnym adaptérom.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilný držiak telefónu pre bežné statívy
  • Pevné a rýchle uchytenie
  • Patentovaný Quad Lock duálny blokovací systém

Quad Lock systém

Jedinečný montážny systém, ktorý prepojí váš telefón s vaším aktívnym životným štýlom. Systém zámku „Twist, Lock and Go“ umožňuje rýchle a jednoduché uchytenie telefónu pre jednotlivé držiaky z rady Quad Lock. S dvojitým bezpečnostným systémom budete mať vždy istotu, že držiak váš telefón len tak nepustí.

Kód:  QUAL04z
Produktové číslo:  QLM-TRI-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08