Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Quad Lock Run Kit iPhone X/Xs

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Run Kit iPhone X/Xs

Unikátne puzdro pre váš iPhone X/Xs ochráni váš telefón a navyše pridá jedinečnú možnosť pripevniť ho pomocou prídavného Run Kitu na paži pri behaní. Premyslený zámok umožňuje zároveň využívať aj ďalšie úchytky, ktoré môžete mať vo vašom aute, na bicykli, na statíve či kdekoľvek v dome alebo kancelárii. To všetko pomocou jednoduchého zámku "Twist, Lock and Go" na zadnej strane puzdra. Konštrukcia puzdra sa skladá z tvrdého polykarbonátového jadra a vonkajšieho mäkkého TPU pre ľahšiu inštaláciu telefónu a súčasne pevné a odolné uchytenie v zámku. S Quad Lock Case máte telefón v bezpečí nielen v držiaku ale aj pri bežných činnostiach a prenášaní.



Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Quad Lock Run Kit

  • Systém zámku Twist, Lock and Go
  • Jednoduchá montáž
  • Quad Lock Run Kit zachováva prístupu ku všetkým tlačidlám a konektorom
  • Kvalitné materiály
  • Odporúčaný obvod paže 17 – 38 cm

Inovatívny spôsob uchytenia

Quad Lock je systém uchytenia umožňujúci pevné a bezpečné spojenie puzdra so športovým držiakom na paži, ktorý je súčasťou balenia. Celý systém je navrhnutý tak, aby vám dovolil otáčanie telefónu vo všetkých smeroch a dokonca okolo svojej osi, čím nestratíte možnosť prispôsobenia polohy telefónu k vybranej aplikácii, ktorú používate. Ďalšie voliteľné držiaky na stenu, do automobilu, za opasok, na statív, motorku alebo bicykel je nutné dokúpiť samostatne.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone X

Typ a materiál

Materiál TPU
Kód:  QUAL081
Produktové číslo:  QLK-ARM-IPX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19