Obnoviť stránku

Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max

Montážna sada Quad Lock Bike Kit iPhone XS MAX obsahuje všetko, čo potrebujete na uchytenie vášho telefónu k riadidlám bicykla či motorky. Tento jedinečný systém vám umožní spojiť telefón s aktívnym životným štýlom. Svoj telefón tak budete môcť používať pri rôznych aktivitách a využiť ho ako športový tracker alebo GPS navigáciu.



Inovatívny systém zámku

Twist, Lock and Go™ je systém, ktorý sa nachádza v kryte a samotných držiakoch. Ten umožňuje bleskurýchle uchytenie vášho telefónu. Dvojitý bezpečnostný zámok vám zase zaručí, že telefón je bezpečne uchytený a vy si môžete užívať jazdu. Pri používaní krytu Quad Lock Case bude váš telefón chránený pri všetkých bežných činnostiach. Akonáhle ho raz vyskúšate, nebudete chápať, ako ste mohli bez neho žiť!



Quad Lock® Bike Mount

Držiak nainštalujete v priebehu sekúnd vďaka montážnym o-krúžkom (sú súčasťou balenia). Súčasťou balenia sú aj uťahovacie pásky, ktoré slúžia na zabezpečenie pre dlhodobejšie použitie. Držiak Quad Lock je ideálny na trubky s veľkosťou 25 – 40 mm.

Quad Lock® Poncho pre iPhone X/XS

Quad Lock Poncho pre iPhone X/XS je vodoodolný obal pre kryt Quad Lock Case. Obal je vyrobený z priehľadného materiálu, takže budete mať vždy nad všetkým jednoznačný prehľad. Quad Lock Poncho chráni váš telefón pred vodou a prachom za akéhokoľvek počasia. Mäkký materiál umožňuje telefón hladko ovládať ako pomocou tlačidiel, tak aj dotykovou obrazovkou.


Obsah balenia montážnej sady Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max

  • 1× Quad Lock® Bike Mount
  • 2× zabezpečovacie uťahovacie pásky
  • 4× montážne krúžky (2 veľké, 2 malé)
  • 1× Quad Lock® Case pre iPhone X/XS
  • 1× Quad Lock® Poncho pre iPhone X/XS

Kód:  QUAL07g6g
Produktové číslo:  QLK-BKE-IXPLUS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04