Obnoviť stránku

Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus


Lock

Quad Lock Bike Mount Kit - iPhone 7 Plus/8 Plus

Jedinečný držiak

Montážny systém Quad Lock je inovatívny systém držiakov pre mobilné telefóny iPhone 7 Plus/8 Plus. Tento jedinečný systém sa vyznačuje svojou univerzálnosťou, kedy ho možno používať pri každodenných aj športových aktivitách. Zverte svoj prístroj do jedného z najľahších, najpevnejších a najbezpečnejších držiakov na trhu.


Inovatívny systém zámku

Montážna súprava pre bicykle a motorky s priemerom riadidiel (rúrky) 25 - 40 mm. Vďaka inovatívnemu zámku a dvojitému bezpečnostnému systému Dual Stage Lock máte vždy istotu bezpečného pripevnenia telefónu. Súčasťou balenia je aj kryt Quad Lock Case, vďaka ktorému bude váš telefón chránený aj pri bežných činnostiach.

Lock

Veľmi jednoduchá montáž

Montáž je veľmi jednoduchá a zvládnete ju behom chvíľky. Jednoduché montážne o-krúžky zaistia stabilnú polohu držiaka. Pre dlhodobejšie riešenia môžete držiak zabezpečiť sťahovacími páskami.


Ochrana pred vodou a prachom

Quad Lock Poncho je vodoodolný obal, ktorý chráni váš telefón za nepriaznivého počasia. Je vyrobený z priehľadného a mäkkého materiálu TPU (Thermoplastic polyurethan). S nasadeným krytom možno telefón pohodlne ovládať ako pomocou tlačidiel, tak dotykovej obrazovky.

Lock

Lock

Obsah balenia

  • 1× Quad Lock® Bike Mount
  • 2× zabezpečovacie sťahovacie pásky
  • 4× montážne krúžky (2 veľké, 2 malé)
  • 1× Quad Lock® Case pre iPhone 7 Plus/8 Plus
  • 1× Quad Lock® Poncho pre iPhone 7 Plus/8 Plus

Kód:  QUAL03w
Produktové číslo:  QLK-BKE-I7P-2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11