Obnoviť stránku

QNAP TS-451

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

QNAP TS-451

Poteší aj najnáročnejších

Ste nároční na vysoký výkon a veľkú kapacitu? Potom je pre vás nové zariadenie QNAP TS-451 tou najlepšou voľbou . S pokročilým systémom QTS sú funkcie NAS hračkou - záloha a synchronizácia dát, vzdialený prístup.

Excelentný výkon

Zariadenie TS-451 beží na novom 22nm 64-bitovom dvojjadrovom Intel Celeron 2.41 GHz procesore s 1 GB DDR3L RAM . Pri náročnejších operáciách sa rýchlosť automaticky zvýši. Rýchlosť čítania a zápisu dát sa tak môže vykonávať rýchlosťou až 220 MB/s, čo je absolútne nevídané.

Dekódovanie Full HD videí v reálnom čase

S prístrojom TS-451 je možné kódovanie Full HD videa v reálnom čase do formátov, ktoré sa najlepšie prehrajú na vašom PC, telefóne alebo tablete. Vysoký výkon NAS umožňuje kódovanie až 5 rôznych videí a streamovanie na rôzne zariadenia naraz. Môžete tak prehrávať vaše videá na rôznych zariadeniach.

Sprístupňovanie na mobilných zariadeniach

Vďaka aplikácii Qfile je možný jednoduchý prístup na server, nahrávanie, sťahovanie a sprístupňovanie súborov. Aplikácia Qfile pre iOS tiež umožňuje prezerať videá a fotografie uložené na TS-451 a prehrávať na televízore cez AirPlay. Aplikácia  Qmanager zase umožňuje sledovať a ovládať TS-451 vzdialene bez zapnutia počítača.

Chcete si zadarmo vyskúšať Live Demo QTS 4.1? Prihlasovacie údaje sú nasledovné: Meno/heslo: QNAP/QNAP

Vyskúšať

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozícií pre disk 4 ×
Počet pozícií osadených diskom 0 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, Download server, Print server, iTunes server

Výkon

Frekvencia procesora 2,41 GHz
Rýchlosť čítania 220 MB/s
Rýchlosť zápisu 220 MB/s
Procesor Intel Celeron

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 2 ×
USB 2.0 2 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 235 mm
Výška 177 mm
Šírka 180 mm
Hmotnosť 3 kg
Kód:  QL269b2b5
Produktové číslo:  TS-451
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13