Obnoviť stránku

QNAP TS-431U

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

QNAP TS-431U

Spoľahlivé a škálovateľné NAS zariadenie od QNAP zaujme optimálnym pomerom cena/výkon a rozmanitosťou funkcií, ktoré pokryjú domáce i podnikové aplikácie spolu s tým, ako bude vaše podnikanie rásť. Ponúka sa ako účinné úložné riešenie so synchronizáciou naprieč platformami, archiváciou aj pre vybudovanie nepretržite dostupného privátneho cloudu. Vyspelý dvojjadrový procesor ARM Cortex A9 podáva vynikajúci výkon pri viacúlohovom spracovaní, pričom udržuje nízku spotrebu.

Kľúčové vlastnosti

  • NAS funkciami pripravený pre malé a stredné podniky
  • Zdieľanie a synchronizácia súborov naprieč platformami (vrátane mobilné aplikácie Qsync)
  • Súkromný cloud bez obmedzenia (žiadne ďalšie poplatky za viac priestoru)
  • Intuitívne používateľské rozhranie systému QTS + inštalácia aplikácií pre rozšírenie funkcionality
  • Streamuje médiá pomocou DLNA, AirPlay, Chromecast a Plex
  • Ucelené zálohovacie riešenie pre ochranu dát (spolupracuje so softvérom 3. strán, napr. Acronis True Image alebo Symantec Backup Exec)
  • Jednoduché obnovenie - vzdialená replikácia v reálnom čase

Nielen modernizované prostredie

Modernizovaný systém QTS 4.2 pokračuje v evolúcii používateľského rozhrania NAS so svojim sviežim vzhľadom a mnohými novými funkciami a vylepšeniami v duchu lepších výsledkov pri obsluhe. Čo nie je na prvý pohľad vidieť, je potom optimalizovaná správa dát a obsiahle zálohovacie riešenie. Pridáva praktický nástroj na robenie snímok pre systematické zálohovanie snímok zväzkov a LUN. QTS uchováva vaše dáta v bezpečí a napriek tomu dostupná odvšadiaľ.

Dáta v bezpečí

Úložisko ponúka možnosť jednoduchého obnovenia dát pri náhodnej poruche. Funkcia RTRR (Real-Time Remote Replication) zálohuje dáta v reálnom čase na vzdialený disk. Pri nehode ide zálohu jednoducho obnoviť. Nechýba ani podpora protokolu rsync pre zálohovanie dát do iného servera či synchronizácia medzi radom cloudových služieb, vrátane Amazon S3, Amazon Glacier, Microsoft Azure, ElephantDrive, Dropbox alebo Google Drive.

 

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 4 ×

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, Download server

Výkon

Frekvencia procesora 1,2 GHz
Rýchlosť čítania 148 MB/s
Rýchlosť zápisu 119 MB/s
Procesor ARM Cortex-A9

Využitie

Využitie Domáci, Firemný
Vyhotovenie Rack

Rozhraní

LAN 2 ×
USB 2.0 1 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 499 mm
Výška 44 mm
Šírka 439 mm
Hmotnosť 7,63 kg
Kód:  QL270p1
Produktové číslo:  TS-431U

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14