Obnoviť stránku

QNAP TS-231+

Príslušenstvo k tovaru

QNAP TS-231+


QNAP TS-231+
 

QNAP TS-231+

TS-231+ je výkonné, dvojdiskové a ľahko použiteľné sieťové úložisko pre zálohovanie, synchronizáciu, vzdialený prístup a domácu zábavu. S Notes Station môžete ľahko vytvoriť digitálne poznámky na privátny cloud a zdieľať s priateľmi a kolegami bez dodatočných nákladov. Beží na pokročilom ARM Cortex® A15 dual-core procesore a prináša neuveriteľný výkon ako domáci NAS s tromi USB 3.0 a dvoma Gbitovými LAN porty.


Jednoduché nastavenie

Umožňuje jednoduchú inštaláciu systému bez použitia  disku CD . Jednoducho navštívte stránku start.qnap.com a postupujte podľa sprievodcu nastavením. Pre začiatočníkov je vybavený "automatickým nastavením" pre ľahšie uvedenie do prevádzky. Všetky ďalšie nastavenia možno flexibilne meniť kedykoľvek po inštalácii.

QNAP TS-231+
 

QNAP App Center
 

Centrum aplikácií pre rozšírenie funkcií

QNAP App Center ponúka širokú škálu aplikácií vyvinutých QNAP vrátane nástrojov pre zálohovanie, synchronizáciu, obchod, komunikáciu, sťahovanie, zábavu a oveľa viac. Užívateľ si môže inštalovať z centra aplikácií iba to, čo je pre neho najvhodnejšie a kedykoľvek ich odinštalovať. Aktualizácia týchto aplikácií je samozrejmosťou.


Správa súborov cez internet

File Station prináša prácu so súbormi do webových prehliadačov, ktorá vám umožní nahrávať, sťahovať a spravovať súbory všade tam, kde je pripojenie k internetu. Podpora extrahovania, vytvorenie zložky aj inteligentné vyhľadávanie súborov a priečinkov, File Station tiež umožňuje ľahko zdieľať súbory s priateľmi a rodinou prostredníctvom jedinečných adries URL. Práca s File Station je vďaka bezpečnostným funkciám spoľahlivá a bezpečná.

File Station
 

Čítanie MB / s
Zápis MB / s
193
157
nastavenie farieb

grafu

RGBA (44,91,160,1)

okraje

RGBA (220,220,220,1)

Graf: hover

RGBA (225,167,43,1)

Okraje: hover

RGBA (220,220,220,1)
 
 

Excelentný výkon pre multimediálnu zábavu

Vybavený výkonným a predsa energeticky úsporným ARM Cortex-A15 dual-core 1,4 GHz procesorom, je vysoko výkonný domáci NAS poskytujúci neuveriteľný výkon až 193 MB/s pri čítaní a 157 MB/s pri zápise. Pre rozšírené šifrovanie a dešifrovanie poskytuje prenosovú rýchlosť viac ako 157 MB/s pri súčasnom zabezpečení bezpečnosti citlivých uložených osobných údajov.


Intuitívne ovládanie s QTS 4.1

Je vybavený celkom novým systémom QTS 4.1. Multi-window dizajn a multi-tasking účinne zvyšuje efektivitu prevádzky. Inteligentná plocha poskytuje celý rad inovatívnych funkcií ako je hlavné menu, drag-and-drop ikony, práce na viacerých plochách, personalizované tapety, a ďalšie inteligentné nástroje. Aby ste mohli začať, nie je potrebné mať žiadne špeciálne vedomosti a všetko je navyše v českom jazyku.

QTS 4.1
 

QNAP TS-231+
 

Prístup a zdieľanie na mobilných zariadeniach

Váš NAS je váš privátny cloud, ktorý rozširuje kapacitu chytrých mobilných zariadení.   Aplikácia Qfile umožňuje ľahký prístup na server, nahrávanie, sťahovanie a zdieľanie súborov. Qfile pre iOS navyše umožňuje prehrávať na televízory cez AirPlay a Chromecast. Aplikácia Qmanager umožňuje sledovať a ovládať váš NAS vzdialene bez zapnutia počítača. K dispozícii sú mobilné aplikácie QVideo, QPhoto, QMusic a rad ďalších.


Streamovanie multimédií a off-line transkódovanie

Vaše multimédiá a filmy môžete jednoducho prehrávať na kompatibilných DLNA zariadeniach ako napríklad Smart TV alebo herné konzoly. Navyše podporuje off-line transkódovanie videí, čo umožňuje prehrávať videá na mobilných zariadeniach po internete v optimálnom rozlíšení. Automaticky konvertuje videá v zložke s filmami pre použitie na mnohých rôznych zariadeniach.

QNAP TS-231+
 

QNAP TS-231+
 

Download stanice 24/7 hodín v týždni

Je perfektné download centrum pre vysokorýchlostný Bittorrent, PT, eMule, FTP a HTTP sťahovanie. Potom, čo pripravíte úlohy k stiahnutiu, môžete vypnúť počítač a bude sťahovať toľko HD videí, koľko potrebujete. S Qget programom môžete spravovať úlohy sťahovanie v lokálnej sieti alebo vzdialene na internete.


Komplexné riešenie sledovania

TS-231+ ponúka kompatibilitu s viac ako 2700 IP zariadeniami. Dostupná aplikácia umožňuje monitorovanie v reálnom čase, video aj audio záznam a prehrávanie s celou radou prispôsobenia. Výhodou je, že sledovať dianie pred kamerou môžete aj na svojom prenosnom zariadení pomocou aplikácie VMobile, ktorá je dostupná pre iOS aj Android.

QNAP TS-231+
 
 

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 2 ×
Počet pozícií osadených diskom 0 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), Špeciálny

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Download server, iSCSI, Print server, iTunes server

Výkon

Frekvencia procesora 1,4 GHz
Rýchlosť čítania 197 MB/s
Rýchlosť zápisu 157 MB/s
Procesor ARM Cortex-A15

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 2 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 225 mm
Výška 168,5 mm
Šírka 102 mm
Hmotnosť 2,32 kg
Kód:  QL267c7d
Produktové číslo:  TS-231+

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06