Obnoviť stránku

QNAP TAS-168

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

QNAP TAS-168

Rozšírte svoj digitálny svet o ďalší kúsok kvalitného inteligentného domáceho úložiska QNAP TAS-168. Jedná sa o vysoko výkonné, jednodiskové a ľahko použiteľné sieťové úložisko pre zálohovanie, synchronizáciu, vzdialený prístup, domácu zábavu a vzdelávanie. Vďaka kombinácii dvoch systému QTS a Android je používanie veľmi praktické a budete môcť sťahovať neskutočne veľké množstvo aplikácií aj z Google Play bez strachu z nedostatku úložného priestoru.

Aby všetko bežalo bez najmenších problémov je celý tento zázrak poháňaný dvojjadrovým procesorom ARM® v7 s 2 GB operačnou pamäťou. Neuveriteľný výkon je podporovaný širokou konektivitou, kde samozrejme nechýbajú porty USB, Gigabitový LAN port a predovšetkým výstup HDMI pre pripojenie monitora, čo robí z tohto fešáka ideálne multimediálne centrum.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentné domáce úložisko za skvelú cenu
  • Systémy QTS a Android
  • Podpora obchodov Google Play a Qmarket
  • MyQNAPcloud pre vzdialený prístup k uloženým súborom  
  • Synchronizácia s vaším účtom Google
  • Prehrávanie médií na 4K televízor s HDMI rozhraním
  • Možnosť ovládania multimédií pomocou ovládača
  • Photo, Music a Video Station pre zdieľanie a správu súborov
  • Vysielanie médií prostredníctvom DLNA

Dva systémy, viac možností

Toto inteligentné úložisko patrí k prvým, ktoré ponúka dva systémy. Systém QTS sa stará o predovšetkým o čo najefektívnejšie prenosy dát, ich zabezpečenie a ponúka aj ďalšie bohaté funkcie. Android už zvládne prehrávať 4K videá prostredníctvom rozhrania HDMI alebo inštalovať všetky aplikácie z Google Play a mnohé ďalšie vymoženosti.

Pripojte myš, klávesnicu....

Už nebudete potrebovať PC. Skúste pripojiť klávesnicu, myš a monitor a získate tak široké možnosti spravovať či prehrávať súbory priamo uložené v zariadení. Naviac pomocou rozhrania Android môžete začať používať rôzne aplikácie od QNAP, ako napríklad Qfile, Qmanager, Qphoto, Qvideo, Qmusic, MyNAS a Kodi™.

Záleží vám aj na pohodlí? Tak to určite oceníte praktický diaľkový ovládač. Ľahko si s ním môžete médiá nielen prehrávať, ale aj rôzne pretáčať, pozastavovať a to všetko z pohodlia vášho obľúbeného kresla. Ak vezmeme do úvahy podporu prehrávania v 4K, stane sa z TAS-168 dokonalý stroj poskytujúci maximálny zážitok z domáceho kina. Uvidíte, ako ľahké pre vás bude prehrávanie obľúbených filmov, televíznych seriálov či programov uložených v zariadení.

Intuitívne ovládanie

Operačný systém QTS poskytuje prehľadné webové užívateľské rozhranie, ktoré umožní ľahko spravovať súbory. Ak bude potrebné, ľahko nainštalujete rôzne aplikácie pre ukladanie, zálohovanie a správu. QTS tiež umožňuje mať otvorených viac okien aplikácií naraz a prevádzkovať tak viac úloh súčasne, čo zvyšuje efektivitu prevádzky.

Ľahká a praktická konštrukcia

Toto úložisko ponúka nespočetné množstvo funkcií, možností a pritom je tak malé. Jeho konštrukcia v tvare veže nezaberá zbytočný priestor na stole, takže je vhodné predovšetkým do domácností alebo malých kancelárií. Nutné spomenúť veľmi tichú prevádzku, pretože je vybavené kompaktným a tichým výfukom, ktorý efektívne odvádza teplo s minimálnou hlučnosťou a prašnosťou. Navyše k inštalácii 3,5" diskov nepotrebujete žiadne nástroje. Je to jednoducho nenáročné, praktické a plne funkčné domáce úložisko, ktoré dokonale vyplní prázdnu medzierku vo vašej digitálnej výbave.

Obsah balenia:
Úložisko TAS-168Ethernetový kábelNapájací kábelAC adaptérDiaľkové ovládanie RM-IR003Manuál

 

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozícií pre disk 1 ×
Počet pozícií osadených diskom 0 ×

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), FTP server, Web server, Databázový server

Výkon

Frekvencia procesora 1,1 GHz

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 1 ×
USB 2.0 4 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 125 mm
Výška 187,7 mm
Šírka 60 mm
Hmotnosť 0,56 kg
Kód:  QL272k1
Produktové číslo:  TAS-168
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09