Obnoviť stránku

QCY Q29 biela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

QCY Q29 biela

Hľadáte štýlové a kvalitné bezdrôtové štuple? Bezdrôtové slúchadlá QCY Q29 v bielej farbe vyzerajú úplne luxusne a ešte lepšie hrajú. Slúchadlá sú vďaka silikónovým špuntom veľmi pohodlné a tiež dobre tesnia od okolitého ruchu. Výdrž slúchadiel QCY Q29 je rozhodne veľmi pozoruhodná. Vďaka nabíjaciemu boxu, s ktorým môžete slúchadlá nabiť celkom 3×, možno počúvať hudbu až 12 hodín. Integrovaný mikrofón priamo v slúchadle zabezpečí maximálny komfort pri hovoroch. Zvuk je prenášaný pomocou najmodernejšej bezdrôtovej technológie Bluetooth 4.1 s možnosťou párovania Multipoint.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Q29

  • Bezdrôtové štupľové slúchadlá s integrovaným mikrofónom
  • Možnosť opakovaného nabitia pomocou vreckového dobíjacieho boxu
  • Celková výdrž 12 hodín (3× 4 hodiny)
  • Bluetooth 4.1 s možnosťou párovania Multipoint
  • Kvalitný zvuk vďaka digitálnemu spracovaniu DSP
  • Jednoduché nasadenie a spárovanie s telefónom
  • Zaoblený tvar zaisťuje veľký komfort pri počúvaní

Bezdrôtové a dlho vydržia

Mnoho bezdrôtových slúchadiel sa často stretáva s veľmi krátkou výdržou na batériu. U slúchadiel Q29 sa však s týmto problémom nestretnete. Slúchadlá vydržia na jedno nabitie 4 hodiny. Z dodávaného vreckového boxu možno slúchadlá ešte 3-krát dobiť a výdrž je teda celkom 12 hodín, čo vystačí aj náročnejším používateľom.

Štýlové s kvalitným zvukom

Slúchadlá QCY Q29 v bielom prevedení vyzerajú naozaj skvele. Navyše všetky hlasy aj hudba budú znieť vďaka inteligentnému spracovaniu zvuku pomocou DSP fantasticky.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  QCY19012
Produktové číslo:  QCYQ29WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02