Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

QCY M1Pro čierne

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

QCY M1Pro čierne

Milovníci hudby si určite nenechajú vyhovoriť, že pri slúchadlách nestačí len dych berúci zvuk, ale aj pohodlie pri počúvaní. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou úplnej izolácie hudby vo vašich ušiach. Na náušníku je aj zabudovaný mikrofón. V porovnaní s konkurenčnými modelmi sa odlišujú technológiou na bezdrôtové pripojenie k zariadeniu, a tak vás neobmedzí žiadny drôt. S frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 000 Hz budete mať istotu, že vám neunikne jediný tón vašej obľúbenej skladby. 

Podstatné vlastnosti slúchadiel QCY M1Pro čierne 

  • Hmotnosť slúchadiel 0,016 kg 
  • Štýlová čierna farba 
  • Praktické tlačidlá, ktorými možno ovládať hlasitosť 

QCY M1Pro čierne potešia šikovným mikrofónom 

Nielen herní nadšenci nájdu využitie pre poriadny mikrofón. Mikrofón slúchadiel QCY zaručí ničím nerušené spojenie s vašimi priateľmi pomocou akéhokoľvek komunikačného programu. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  QCY19041
Produktové číslo:  QY0006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19