Obnoviť stránku

QardioCore

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

QardioCore

Prenosný prístroj QardioCore je určený pre bezdrôtové meranie a diagnostiku elektrokardiografickej stopy EKG, vďaka čomu sa dá kontrolovať činnosť srdca. Meria tiež teplotu kože, tepovú frekvenciu a tiež variabilitu srdcovej frekvencie. Veľmi pohodlne sa nosí, pevne sedí na tele a vďaka svojej vodoodolnosti IP65 proti striekajúcej vode a dažďu sa dá nosiť takmer za každého počasia. Môže sa pochváliť vysokou presnosťou merania a má tiež hlavnú funkciu v podobe možnosti prepojenia so smart telefónom pomocou Bluetooth. Funguje v operačnom systéme iOS a poháňaný je batériou Lithium-ion.

Kľúčové vlastnosti diagnostiky QardioCore

  • Elegantný mobilný prístroj na meranie EKG
  • Meria tiež teplotu kože a tepovú frekvenciu
  • Prepojenie s telefónom či tabletom pre precízne vyhodnocovanie a monitorovanie
  • Napájanie pomocou batérie Lithium-ion
  • Technológia Bluetooth 4.0
  • Vodoodolnosť IP65
  • Hmotnosť len 130 g

Kombinácia inteligentných funkcií vrátane trvalého merania EKG

Kvalitný snímač QardioCore je veľmi presný a zaznamenáva predovšetkým údaje o EKG, ale tiež monitoruje variabilitu srdcovej frekvencie, teplotu pokožky či frekvenciu dýchania. Výkonnosť srdca je tu monitorovaná v reálnom čase a vďaka moderným aplikáciám je potom možné nastaviť okamžité odosielanie dát vášmu lekárovi

Rozmery:
18,5 × 8,7 × 0,9 cm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Merač EKG
Kód:  QUACO159
Produktové číslo:  C100-IAW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13