Obnoviť stránku

QardioBase 2

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

QardioBase 2

Multifunkčná osobná váha QardioBase 2 s nosnosťou až 180 kg v bielom vyhotovení má rad užitočných funkcií. Meria vašu hmotnosť, index telesnej hmotnosti BMI, ale aj celkové telesné zloženie – telesný tuk, svalovú, vodnú a kostnú hmotu. Má tiež množstvo technických vymožeností pre väčšiu presnosť a rýchlosť merania, ako napríklad senzorový systém a tiež možnosť prepojenia so smart telefónom pomocou Wi-fi alebo Bluetooth. Pomocou aplikácie Qardio App, ktorá je k dispozícii v zariadeniach iOS, Kindle a Android, si nielen vy, ale celá vaša rodina môže ukladať a monitorovať vývoj hmotnosti v čase. Napájanie je veľmi jednoduché, pomocou priloženého micro USB kábla.

Kľúčové vlastnosti osobnej váhy QardioBase 2

  • Elegantná multifunkčná osobná váha s LED displejom
  • Meria tiež index telesnej hmotnosti BMI
  • Kvalitný materiál tvrdené sklo s ABS
  • Prepojenie s telefónom či tabletom pre precízne vyhodnocovanie a monitorovanie
  • Aplikácia Qardio App s mnohými funkciami
  • Rozsah merania 5 – 180 kg
  • Micro USB nabíjačka priložená
  • Hmotnosť 6,7 kg

Kombinácia inteligentných funkcií

Táto osobná váha sa môže pochváliť dobre viditeľným LED displejom, ktorý zobrazuje napríklad hmotnosť, % telesného tuku či výber používateľa. QardioBase používa technológiu Bluetooth a Wifi na automatickú synchronizáciu dát s aplikáciou Qardio App. Inovatívne smajlíky vás budú motivovať pri monitorovaní vášho výsledku napríklad pri voľbe režimu úbytku telesnej hmotnosti. Haptická spätná väzba spôsobujúca jemné vibrácie pre osoby zrakovo postihnuté.

Jednoduchá obsluha pre celú vašu rodinu

Vďaka tomu, že táto váha rozpoznáva viac užívateľov, môže ukladať a vyhodnocovať dáta každý člen vašej rodiny. Qardio App je voľne k dispozícii v operačných systémoch iOS, Kindle a Android. Disponuje jednoduchými režimami, ako je prosté meranie hmotnosti alebo inteligentnou spätnou väzbou. Tehotenský režim potom iste ocenia všetky nastávajúce mamičky.

Kód:  QUABA241
Produktové číslo:  B200-IAW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03