Obnoviť stránku

Q Yachts Q30

Príslušenstvo k tovaru

Q Yachts Q30

Zakladateľ spoločnosti Q Yachts Janne Kjellman sa už dlhé roky snaží vyvinúť loď poháňanú elektromotorom. Jeho sen sa nedávno stal skutočnosťou. Jachta Q30 je jedinečnou ukážkou dizajnového minimalizmu s prémiovým spracovaním a dômyselne navrhnutým pohonom.

Kľúčové vlastnosti elektrolode Q Yachts Q30

  • Moderne poňatá loď s elektrickým pohonom
  • Plavba na jedno nabitie až 80 námorných míľ (cca 150 km)
  • Prevádzková rýchlosť 9 uzlov, krátkodobé maximum až 15 uzlov
  • Dostatok miesta pre 8 pasažierov

Elektrická loď, ktorú budete chcieť vyskúšať

Elektrická loď Q Yachts Q30 je navrhnutá s maximálnym citom pre ekológiu a splynutie s prírodou. Tichý, ale maximálne účinný elektromotor produkuje úplne minimálne rozvírenie hladiny vody. Kompletne biele vyhotovenie nájdete všade od trupu až po podpalubie. To je známka precízneho dizajnového citu, ale zároveň dochádza opticky k zväčšeniu interiéru. Pokrokovému ovládaniu síce na prvý pohľad dominuje volant, ale loď je možné kompletne ovládať aj pomocou dotykových obrazoviek alebo tabletu. Pod palubou je dômyselne skrytá pohodlná kajuta s klimatizáciou. Celý čln meria 9,3 metrov a maximálna rýchlosť je 15 uzlov.

Kód:  YACHT01q30

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13