Obnoviť stránku

Q & Q A430J009

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Q & Q A430J009

Majte čas pod kontrolou vďaka športovým hodinkám Q & Q. Pretože tento výrobca spadá pod prestížnu značku Citizen, sú zostavené z kvalitných komponentov, pričom si súčasne zachovávajú priaznivú cenu. Ich srdcom je spoľahlivý japonský strojček Miyota, ktorý používa väčšina popredných hodinárov. Jeho maximálna odchýlka je samotná jedna minúta za štvrť roka.

Napájanie obstaráva batérie, ktorej životnosť je 3 roky, takže sa nebudete musieť zaťažovať s jeho naťahovaním. Aktuálny čas zobrazujú tri analógové ručičky na kontrastnom podklade, sú teda perfektne viditeľné aj za zhoršených svetelných podmienok.

Hlavné prednosti:

  • Kvalitný strojček Miyota vám zaistí presný čas
  • Výrazné farebné prevedenie púta pozornosť
  • Vďaka vodotesnosti do 5 bar si ich môžete vziať aj do sprchy
  • Životnosť batérie až 3 roky

Štýlové a spoľahlivé hodinky

Vďaka pásku z mäkkého plastu sa hodinky nosí veľmi príjemne. Ich unisex dizajn a netradičné zelené prevedenie z nich navyše robí skvelý módny doplnok.

Účinnú ochranu strojčeka poskytuje robustné oceľové viečko, na prednej strane potom odolné minerálne sklíčko. Praktická je aj ich vodotesnosť do 5 bar. Bez obáv si ich tak môžete vziať napríklad do sprchy.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 44 mm

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Plast
Kód:  KHO7308
Produktové číslo:  4966006907179

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03